Voorpagina Voorwoord Het sociaal team altijd bij u in de buurt! De Drie Notenboomen Een tegen eenzaamheid Centrum Jeugd & Gezin Oosterpoort Oss Hulp bij geldzorgen Woonzorgnet Mantelzorgers: Bedankt! Mantelzorg: waardevolle zorg die verlichting verdient Apetito Gezond in Oss Point O Zorg Werken of leren in de zorg Koning Willem I College SWZ Zorg - SMO Verdihuis SWZ Zorg MEE De Meent Groep - AVEM Kinderopvang AVEM Kinderopvang ONS Welzijn Kom werken bij ONS welzijn Beter Thuis Fysiotherapie & Ergotherapie - IBN IBN

Merkbare, mensgerichte zorg aan mensen met niet-aangeboren hersenletsel (NAH), lichamelijke beperkingen (LG) of (ernstige) meervoudige beperkingen (EMB).


SWZ zorg voegt waarde toe aan het leven van kinderen en volwassenen EMB of NAH. Dit doen we door merkbare mensgerichte zorg te bieden en cliënten in staat te stellen hun mogelijkheden te ontplooien. Die toegevoegde waarde komt tot stand in de relatie tussen medewerker en cliënt, van mens tot mens - met hart én hoofd.

Zorg op menselijk maat
In Son biedt SWZ zorg op de locatie Zonhove ondersteuning aan mensen met EMB. In de regio Oost-Brabant biedt SWZ zorg ondersteuning aan mensen met NAH of lichamelijke beperkingen. Die ondersteuning varieert van ambulante zorg, tot dagbesteding, tot behandeling en tot wonen.

Speciaal NAH behandelprogramma
Ook bieden wij Hersenz aan. Hersenz is een op maat samengesteld behandelprogramma voor mensen met NAH en hun naasten. Deze behandeling leert je omgaan met de gevolgen van hersenletsel, zoals motorische beperkingen, vermoeidheid, concentratieproblemen en psychische problemen. Er is ook aandacht voor verliesverwerking. Hersenz is voor mensen van 18 jaar en ouder, die niet meer in aanmerking komen voor revalidatie.

Hulp nodig of meer weten?
Neem contact met ons op. Wij helpen je graag!
088 799 82 22
[email protected]

Of neem een kijkje op onze website of socials.

Aanbieder behandelprogramma

SWZ zorg
Nieuwstraat 70
5691 AG Son
swzzorg.nl