Voorpagina Voorwoord Het sociaal team altijd bij u in de buurt! De Drie Notenboomen Een tegen eenzaamheid Centrum Jeugd & Gezin Oosterpoort Oss Hulp bij geldzorgen Woonzorgnet Mantelzorgers: Bedankt! Mantelzorg: waardevolle zorg die verlichting verdient Apetito Gezond in Oss Point O Zorg Werken of leren in de zorg Koning Willem I College SWZ Zorg - SMO Verdihuis SWZ Zorg MEE De Meent Groep - AVEM Kinderopvang AVEM Kinderopvang ONS Welzijn Kom werken bij ONS welzijn Beter Thuis Fysiotherapie & Ergotherapie - IBN IBN


behandeling

Bij Point O GGZ begrijpen we dat iedere persoon uniek is en specifieke behoeften heeft als het gaat om behandeling en herstel.

Als toonaangevende zorginstelling bieden we een breed scala aan behandelingen, variërend van motivatiebehandeling tot traumabehandeling, dagbehandeling en individuele behandeling.

Onze focus ligt op het bieden van maatwerk,

waarbij we evidence-based technieken en een holistische benadering combineren om optimale resultaten te behalen. Onze behandeling is gebaseerd op ervaringsgericht leren, waarbij we de nadruk leggen op verbondenheid.

Op onze locaties staat een multidisciplinair team voor je klaar, bestaande uit een creatief therapeut, sociaal werker, lifestylecoach, psycholoog en psychiater om je behandeling verder vorm te geven.

Bezoekadres:
Pastoor van
Winkelstraat 39

5374 BG  Schaijk
0486 - 43 66 42

[email protected]

In onze safehouses kun je in een veilige en rustige omgeving werken aan je herstel onder begeleiding van onze professionals. Er is een vaste dagplanning...

safehouses

Preventie neemt een belangrijke plaats in bij het bestrijden van verslavingsproblematiek. Hoe eerder er wordt stilgestaan bij de risico’s en mogelijke gevolgen van het gebruik van bewustzijns veranderende middelen, hoe kleiner de kans is op het ontwikkelen van verslavingsproblematiek. Point O ontwikkelt op maat preventie interventies.

ambulante ondersteuning

Als thuis de beste plek is om te herstellen van je verslaving, bieden we je daar alle ondersteuning en leer je in je eigen omgeving om weerstand te bieden...