Voorpagina Voorwoord Het sociaal team altijd bij u in de buurt! De Drie Notenboomen Een tegen eenzaamheid Centrum Jeugd & Gezin Oosterpoort Oss Hulp bij geldzorgen Woonzorgnet Mantelzorgers: Bedankt! Mantelzorg: waardevolle zorg die verlichting verdient Apetito Gezond in Oss Point O Zorg Werken of leren in de zorg Koning Willem I College SWZ Zorg - SMO Verdihuis SWZ Zorg MEE De Meent Groep - AVEM Kinderopvang AVEM Kinderopvang ONS Welzijn Kom werken bij ONS welzijn Beter Thuis Fysiotherapie & Ergotherapie - IBN IBN

Kleinschalige woonvoorziening voor ouderen met dementie

In de Kromstraat in Oss opent in 2024 een spiksplinternieuwe Herbergier die een warm thuis biedt voor zestien ouderen met dementie. Samen met twee zorgondernemers wonen de bewoners dan op de plek waar nu nog Bakkerij Strik staat, op loopafstand van treinstation Oss-West. Naar de zorgondernemers die Herbergier Oss gaan runnen, wordt nu gezocht.


Kleinschalige woonvoorziening voor ouderen met dementie

De afgelopen vijftien jaar ontwikkelde franchiseorganisatie De Drie Notenboomen al vijftig Herbergierlocaties. In de kleinschalige woonvorm wonen zestien bewoners en de twee zorgondernemers samen in een veilig thuis waar de deuren voor zowel bewoners als hun naasten open zijn. Met een eigen team aan medewerkers bieden de ondernemers persoonlijke zorg. Warme aandacht en welzijn voor de mens achter de ziekte staan daarbij altijd voorop.


Gezocht: zorgondernemers voor Herbergier Oss

Voor deze nieuwe locatie is De Drie Notenboomen op zoek naar twee zorgondernemers; levenspartners die samen willen ondernemen en waarvan één van hen BIG-geregistreerd verpleegkundige met ruime ervaring in de zorg is. Als nieuwe zorgondernemer denk je o.a. mee over het inrichten van de nieuwe Herbergier (van vloer tot keuken). Je stelt een gepassioneerd team van medewerkers samen, en werft bewoners voor jullie Herbergier.


Onderdeel van een zorgfranchise

Naast de vrijheid van het ondernemerschap kan je als zorgondernemer altijd vertrouwen op de ondersteuning van de franchiseorganisatie. Terwijl jullie ondernemen en zorg bieden aan je bewoners, bieden de experts van De Drie Notenboomen kennis, ervaring, tools en begeleiding.


Pak jij zelf de regie?

Je bent van harte welkom om een webinar over het Herbergier-ondernemerschap te volgen op 31 oktober of 30 november: 
herbergier.nl/zorgondernemer-worden
Heb je vragen die je meteen wil stellen? Neem dan contact op via 
[email protected] of 088 202 29 00.