Voorpagina Voorwoord Het sociaal team altijd bij u in de buurt! De Drie Notenboomen Een tegen eenzaamheid Centrum Jeugd & Gezin Oosterpoort Oss Hulp bij geldzorgen Woonzorgnet Mantelzorgers: Bedankt! Mantelzorg: waardevolle zorg die verlichting verdient Apetito Gezond in Oss Point O Zorg Werken of leren in de zorg Koning Willem I College SWZ Zorg - SMO Verdihuis SWZ Zorg MEE De Meent Groep - AVEM Kinderopvang AVEM Kinderopvang ONS Welzijn Kom werken bij ONS welzijn Beter Thuis Fysiotherapie & Ergotherapie - IBN IBN

Iedereen doet mee en telt mee. Dus jij ook!

Kom werken bij ONS welzijn

Volop kansen

Wil jij werken in een dynamische organisatie? Aan de slag met uitdagende werkzaamheden waarmee je echt verschil kunt maken? Bij ONS welzijn krijg je ruimte voor ontwikkeling, flexibiliteit en creativiteit. Ontdek waar jouw kansen liggen en leer van collega’s door samen op te trekken en te bouwen aan de innovatie van onze dienstverlening.

We werken met deskundige teams in de wijk, met betrokken vrijwilligers in de buurt en met gedreven collega’s op kantoor. We hechten waarde aan informele activiteiten om elkaar beter te leren kennen en een goede werksfeer te bevorderen. Door samen te werken komen onze verschillende expertises het beste tot zijn recht. We werken in de gemeenten Bernheze, Boekel, Maashorst, Meierijstad en Oss.

Samen

ONS welzijn werkt vanuit teams die kennis hebben over problematiek bij jeugd, gezin, volwassenen en ouderen. Iedereen kan bij ONS terecht. We helpen mensen zoveel mogelijk verder vanuit hun eigen mogelijkheden, talenten en kracht én hun eigen sociale netwerk. Hoe meer mensen zelf en samen in beweging komen en elkaar helpen, hoe beter dat is! Wij leggen verbindingen tussen mensen en instanties en verwijzen door waar nodig. Dat doen wij niet alleen, maar samen met onder andere vrijwilligers en de gemeente. Wij zijn verbonden met en staan midden in de lokale samenleving.

Vrijwilliger bij ONS welzijn

Heb je je altijd al in willen zetten voor een ander? Houd je van een praatje of een wandeling maken? Of heb je twee rechterhanden en wil je iets betekenen voor anderen? Dan zijn wij op zoek naar jou! ONS welzijn verwelkomt je graag als vrijwilliger. Samen bekijken we welke vrijwilligerswerkzaamheden het beste binnen jouw kwaliteiten en wensen passen. Er zijn allerlei mogelijkheden voor vrijwilligerswerk, van tuinieren of wandelen met een oudere tot voorlezen aan kinderen met een taalachterstand. Met een uurtje van je tijd maakt je het verschil!

Aan boord bij ONS

Vrijwilligers, stagiaires of medewerkers, iedereen krijgt de kans om vanuit een team van betrokken collega’s iets te leren, samen op te trekken en mee te bouwen aan de innovatie van onze dienstverlening. Kom aan boord en draag ook actief bij aan het welzijn van mensen, bijvoorbeeld als jongerenwerker, opbouwwerker of binnen onze bedrijfsvoering.

Stages | Jongeren krijgen de kans zich te ontwikkelen tot professional, wij bieden interessante stageplaatsen aan voor mbo- (niveau 4), hbo- en wo-studenten. Stagiaires zijn welkom binnen het sociaal maatschappelijke werk en binnen onze bedrijfsvoering. Vrijwilligers | Heb je je altijd al willen inzetten voor een ander? Je bent welkom bij ONS welzijn! Samen bekijken we welk soort vrijwilligerswerk bij jouw kwaliteiten en wensen past. Met een uurtje van je tijd maak je het verschil!