Voorpagina Voorwoord Het sociaal team altijd bij u in de buurt! De Drie Notenboomen Een tegen eenzaamheid Centrum Jeugd & Gezin Oosterpoort Oss Hulp bij geldzorgen Woonzorgnet Mantelzorgers: Bedankt! Mantelzorg: waardevolle zorg die verlichting verdient Apetito Gezond in Oss Point O Zorg Werken of leren in de zorg Koning Willem I College SWZ Zorg - SMO Verdihuis SWZ Zorg MEE De Meent Groep - AVEM Kinderopvang AVEM Kinderopvang ONS Welzijn Kom werken bij ONS welzijn Beter Thuis Fysiotherapie & Ergotherapie - IBN IBN

Iedereen doet mee!

Iedereen heeft talent. Daarvan zijn we overtuigd bij IBN. Niet iedereen lukt het om die talenten zelf te ontdekken en te benutten. Soms is er voor de start in een betaalde baan een steuntje in de rug nodig. Bij IBN maken we ons al ruim 25 jaar sterk om mensen die het op eigen kracht niet redden, te helpen bij de voorbereiding op werken en het vinden van passend werk. Samen met de gemeente Oss werken we vanuit onze vestiging aan de Industrielaan 63. Samen bieden we oplossingen voor iedereen die wat extra hulp nodig heeft. Niet voor niets staat daar groot op de gevel: Iedereen doet mee!

Om zo’n uitspraak te kunnen waarmaken, is een groot aanbod nodig. En dat is er dan ook. Zo zijn er verschillende werkleerlijnen waarin je kunt worden opgeleid tot professionele vakkracht. In de horeca/catering, als conciërge/beheerder, in de co-packing en assemblage of in de schoonmaak, het groen of de logistiek. Leren door te doen, je gaat rechtstreeks bij een werkgever in de regio aan de slag of in één van de bedrijfsonderdelen van IBN.

Het re-integratiebedrijf van IBN zorgt voor de juiste begeleiding en het beste ontwikkelpad per persoon. En ook dat kan heel divers zijn. Zo werken de consulenten voor iedereen die extra ondersteuning nodig heeft, met of zonder uitkering, via de gemeente of UWV. Een mooi voorbeeld is het empowermentprogramma ‘Werken na’: dit richt zich speciaal op mensen die weer willen werken na een ziekte als kanker, covid of op mensen met niet-aangeboren hersenletsel (NAH).

Als een van de grootste werkgevers in de regio hebben we natuurlijk een scala aan banen. Van functies in de administratie, commercie of gebouwenbeheer tot logistieke functies, schoonmaakbanen en banen voor hoveniers. Ook als consulent, leidinggevende, werkvoorbereider en procesengineer kun je bij of via IBN aan de slag. Grijp je kans en zet de stap, zo zorgen we er samen voor dat iedereen kan meedoen!

Meer weten? Kijk op www.ibn.nl in het deel ‘Werkzoekende’ voor de mogelijkheden.

Industrielaan 63, Oss - www.ibn.nl - 0413 282 510