Voorpagina Voorwoord Het sociaal team altijd bij u in de buurt! De Drie Notenboomen Een tegen eenzaamheid Centrum Jeugd & Gezin Oosterpoort Oss Hulp bij geldzorgen Woonzorgnet Mantelzorgers: Bedankt! Mantelzorg: waardevolle zorg die verlichting verdient Apetito Gezond in Oss Point O Zorg Werken of leren in de zorg Koning Willem I College SWZ Zorg - SMO Verdihuis SWZ Zorg MEE De Meent Groep - AVEM Kinderopvang AVEM Kinderopvang ONS Welzijn Kom werken bij ONS welzijn Beter Thuis Fysiotherapie & Ergotherapie - IBN IBN
in de gemeente Oss

Met zorg voor elkaar

Voor de meeste inwoners geldt dat ze liefst zo lang mogelijk zelfstandig zijn en zichzelf redden in het dagelijks leven. Als dat niet lukt, kun je in de gemeente Oss op veel plekken hulp en advies krijgen. In deze krant staat informatie over hulp en ondersteuning in de gemeente Oss. Dat kan je op weg helpen als je bijvoorbeeld zorgen hebt over geldzaken, vragen over opvoeding van je kinderen of iets wilt doen aan eenzaamheid.

Blader eens door de krant, misschien brengt het je op idee├źn. En als dat zo is, aarzel dan niet en bel of mail. Die steun is er speciaal voor jou als inwoner van de gemeente Oss.

Iedereen heeft wel eens hulp nodig. In veel gevallen zijn er mensen om je heen die steun geven en helpen om een probleem op te lossen. In de gemeente Oss zien we dat veel mensen naar elkaar omkijken, voor elkaar zorgen. Van mantelzorg voor een zus tot een buurman helpen met een digitaal formulier: elkaar steunen kent veel vormen.

Gelukkig weten mensen in onze gemeente elkaar te vinden. Daar zijn heel veel mooie voorbeelden van in onze gemeente.

Alleen samen kunnen we er voor zorgen dat alle inwoners gelijke kansen hebben en niemand buiten de boot valt. We zijn trots op de samenwerking tussen gemeente, vakkundige organisaties en vele duizenden vrijwilligers. Dat maakt van Oss een sociale en betrokken gemeenschap. Met zorg voor elkaar.

Thijs van Kessel
Wethouder Zorg en Welzijn

Kees van Geffen
Wethouder Werk en Inkomen

Dolf Warris
Wethouder Jeugdzorg

Colofon

Concept en realisatie
I: www.ettmedia.nl
T: 050 313 76 00
FacebookLinkedIn

I: www.skitter.nl
T: 050 750 15 91

&Teksten in samenwerking met de in de redactie genoemde organisaties.

Teksten en redactie
&Teksten in samenwerking met de in de redactie genoemde organisaties.

Vormgeving
Skitter, Groningen

Oktober 2023

Overname van artikelen is alleen toegestaan mits ETT Media hier toestemming voor heeft gegeven. ETT Media is niet aansprakelijk voor fouten en/of omissies in deze krant.

Zoek de woorden en streep ze weg in de puzzel. Er staan woorden van links naar rechts, rechts naar links, boven naar onder en andersom en diagonaal (schuin) van boven naar beneden en andersom. De letters die overblijven vormen samen de oplossing. Stuur de oplossing voor 31 december 2023 naar:

Gemeente Oss
T.a.v. Afdeling communicatie
Antwoordnummer 10018
5345 VB Oss

Een postzegel is niet nodig. Onder de inzendingen met de goede oplossing verloot de gemeente Oss twee Peperstraatbonnen. Winnaars krijgen in december bericht.

Deze krant wordt mede mogelijk gemaakt door: