Voorpagina Voorwoord Het sociaal team altijd bij u in de buurt! De Drie Notenboomen Een tegen eenzaamheid Centrum Jeugd & Gezin Oosterpoort Oss Hulp bij geldzorgen Woonzorgnet Mantelzorgers: Bedankt! Mantelzorg: waardevolle zorg die verlichting verdient Apetito Gezond in Oss Point O Zorg Werken of leren in de zorg Koning Willem I College SWZ Zorg - SMO Verdihuis SWZ Zorg MEE De Meent Groep - AVEM Kinderopvang AVEM Kinderopvang ONS Welzijn Kom werken bij ONS welzijn Beter Thuis Fysiotherapie & Ergotherapie - IBN IBN


Wij zijn AVEM Kinderopvang

We bieden kinderopvang aan in gemeenten Oss & Maashorst. Onze locaties zijn gevestigd in of vlakbij de basisschool. Met een enthousiast team van pedagogisch medewerkers, geven we je kind geborgenheid en vertrouwen. De spel- en ontwikkelingsactiviteiten zijn afgestemd op de ontwikkelingsfase van je kind.


Peuterwerk (PW) 2 - 4 jaar
Peuterwerk is een goede voorbereiding op de basisschool. We stimuleren de ontwikkeling van jouw peuter, specifiek gericht op de ontwikkelingsfase (VVE-methoden) en de natuurlijke nieuwsgierigheid van peuters. Leeftijdgenootjes ontmoeten en samen heerlijk spelen.

Peuterwerk bieden we tijdens de weken waar in de basisschool ook geopend is, 40 weken per jaar, 5 ochtenden per week.


Dagopvang (KDV) 0 - 4 jaar
Op het KDV vangen we jouw kind op met liefde, warmte, bescherming en zorg. Jouwkind kan ervaren, ontdekken en beleven ineen veilige en vertrouwde omgeving.

Dagopvang bieden we het hele jaar aan, van maandag tot en met vrijdag. Je hebt demogelijkheid om hele dagen af te nemen, of een dagdeel.


Buitenschoolse opvang (BSO) 4 - 13 jaar
We bieden voorschoolse en naschoolse opvang op onze BSO-locaties en zijn gevestigd in of vlak bij de basisschool. Aanvullend kun je bij ons ook gebruik maken van opvang in vakantieweken en op studiedagen.

Na schooltijd organiseren we verschillende activiteiten, met voldoende ruimte voor je kind om vrij te spelen. In schoolvakanties bieden we dagelijks een sprankelend en veelzijdig activiteitenprogramma binnen en buiten de BSO.Ben je benieuwd naar de mogelijkheden of zou je graag eens kennismaken op locatie?
Neem gerust contact op met Team Planning & Plaatsing 0412 40 50 31.
Voor meer informatie kun je terecht op de website van AVEM Kinderopvang www.avem-kinderopvang.nl.
Tevens vind je hier het digitale inschrijfformulier.