Voorpagina Voorwoord De Rijnhoven Servicepunt - DOCK U Centraal Het buurtteam voor al uw hulpvragen Zelfstandig blijven wonen en actief blijven Apetito Actief blijven DOCK Utrecht Rondkomen en geldzorgen Buurtteams Utrecht Jou Utrecht Vitaal en actief ouder worden SportUtrecht Logopedie voor ouderen bij Careyn Careyn Samen staan we sterker De Woonadviseur 55+ Wmo Cliƫntenraad Utrecht - Mantelzorgers staan er niet alleen voor Passie voor de zorg MBO Utrecht De Geldzaak De Rijnhoven - Jou Utrecht

Voor al uw vragen over een passende woonsituatie in de toekomst


Heeft u al eens nagedacht of uw huidige woonsituatie in de toekomst ook nog voldoet? Wordt de woning op een bepaald moment niet te groot of de trap te hoog? Wat als u of uw partner te maken krijgt met lichamelijke of geestelijke problemen? Hoe zit het met voorzieningen in de buurt?  Wonen er familieleden of bekenden die u indien nodig kunnen helpen?


De Woonadviseur Ouderen helpt alle ouderen (55+) in de stad Utrecht die op zoek zijn naar een passende woonsituatie in de toekomst. Wij helpen u met kleine en grote vragen, met het vinden van de juiste instanties en zo nodig met het zoeken naar een nieuwe woning. 


Aan onze diensten zijn geen kosten verbonden. Wij helpen u in opdracht van de gemeente Utrecht en de Utrechtse woningcorporaties.


Wilt u meer informatie of heeft u een vraag over uw toekomstige woonsituatie, neem dan contact op. Het team van de Woonadviseur Ouderen staat voor u klaar. U kunt ons bereiken via telefoonnummer 030-23 61 804 of e-mailadres [email protected]

U kunt voor informatie ook
terecht op onze website
www.woonadviseur55plus.nl


Wij helpen u graag.
Team Woonadviseur Ouderen Utrecht.