Voorpagina Voorwoord De Rijnhoven Servicepunt - DOCK U Centraal Het buurtteam voor al uw hulpvragen Zelfstandig blijven wonen en actief blijven Apetito Actief blijven DOCK Utrecht Rondkomen en geldzorgen Buurtteams Utrecht Jou Utrecht Vitaal en actief ouder worden SportUtrecht Logopedie voor ouderen bij Careyn Careyn Samen staan we sterker De Woonadviseur 55+ Wmo Cliëntenraad Utrecht - Mantelzorgers staan er niet alleen voor Passie voor de zorg MBO Utrecht De Geldzaak De Rijnhoven - Jou Utrecht

Jou is er voor alle jongeren in Utrecht

Jongerenwerk Utrecht (JoU) staat in heel Utrecht voor jongeren klaar, vooral als ze een steuntje in de rug nodig hebben.We leggen contact en zien hen. We luisteren en nemen henserieus. Zo stimuleren we jongeren in hun ontwikkeling en moedigen we hen aan om hun tijd op eenpositieve manier te besteden.

Contact met jou

Stichting Jongerenwerk Utrecht (JoU)
[email protected]
030 236 1919
www.jou-utrecht.nl

IN IEDERE WIJK ZIJN ER MEERDERE JOU-LOCATIES.
KIJK OP DE SITE VOOR DE LOCATIES PER WIJK.

JOU DOET HET SAMEN

De jongerenwerkers van JoU zijn echte verbinders. We werken voortdurend samen met het netwerk rondom jongeren, zoals ouders, buurtbewoners, scholen, hulpverlening en sporten cultuuraanbieders. Als er overlast is, bemiddelen we. We gaan niet uit van verschillen, maar juist van wat ons verbindt.

JOU IS OVERAL

We kennen de leefwereld van jongeren door en door en zijn waar zij zijn. Echt overal. Dus ook op school, online, bij FC Utrecht en in de zomer bij de Haarrijnse Plas. Op meerdere JoUlocaties organiseren we activiteiten en kunnen jongeren bij ons binnenlopen.

JOU GELOOFT IN TALENT

Alle jongeren hebben talenten. Die zien wij. We betrekken jongeren actief bij het organiseren van activiteiten. We bieden ruimte en geven grenzen aan. We moedigen aan en sturen bij. We gaan uit van wat wél kan, wat wél mag en dat je daarbij je eigen verantwoordelijkheid neemt.