Voorpagina Voorwoord De Rijnhoven Servicepunt - DOCK U Centraal Het buurtteam voor al uw hulpvragen Zelfstandig blijven wonen en actief blijven Apetito Actief blijven DOCK Utrecht Rondkomen en geldzorgen Buurtteams Utrecht Jou Utrecht Vitaal en actief ouder worden SportUtrecht Logopedie voor ouderen bij Careyn Careyn Samen staan we sterker De Woonadviseur 55+ Wmo Cliëntenraad Utrecht - Mantelzorgers staan er niet alleen voor Passie voor de zorg MBO Utrecht De Geldzaak De Rijnhoven - Jou Utrecht

De Rijnhoven is altijd op zoek naar enthousiaste en ambitieuze zorgprofessionals en leerlingen. Geïnteresseerd?

Hart voor de zorg maar niet de juiste diploma’s?

Wil jij graag betaald leren en werken zonder weer volledig in de schoolbanken te kruipen? Als leerling Verzorgende IG volg jij een opleiding van 18 maanden. Je combineert 1 dag opleiding bij De Rijnhoven Academie met 2 tot 3 dagen onder begeleiding werken in de ouderenzorg.

Je komt terecht in een klas met zij-instromers, die net als jij al (enige) werkervaring hebben en de overstap naar de zorg aandurven. Zie je op tegen het volledige opleidingstraject? De Rijnhoven biedt de mogelijkheid om met de basiskennis na 9 maanden een erkend mbo-certificaat te halen.

“Jij kunt echt een verschil maken bij iemand die afh ankelijk is geworden van de hulp van anderen.” Jolande, leerling Verzorgende IG De Rijnhoven.

Wil jij in een gedreven team zorgen voor kwetsbare ouderen?

Wil jij in een gedreven team zorgen voor kwetsbare ouderen? Dan verwelkomen wij je graag. Binnen een enthousiast team werk je samen aan de persoonsgerichte zorg voor onze cliënten.

Met een respectvolle benadering waarbij de hulpvraag van de cliënt het uitgangspunt is. Onze zorgteams staan elke dag klaar voor onze cliënten en bieden zorg, welzijn, behandeling, zowel in de wijk als in huis.

Heb jij hart voor de zorg en wil je werken in een ambitieuze zorgorganisatie in de gemeenten Utrecht, Woerden en Montfoort? Neem dan contact met ons op en we vertellen je graag meer.