Voorblad Voorwoord Santé Partners Sociale Poort - Wijkteam voor jeugd en gezin Home Instead EnergieVitaal Bibliotheek Rivierenland Geldproblemen? Vraag om hulp! Mozaïek Welzijn Sociaal Plein Tiel Herbergier Tiel Stichting Leergeld - Zijn uw geldzaken wel goed geregeld? Regelingen - Administratie- en Formulierenhulp Je kind wegwijs maken met geld Energietoeslag - Over Rood helpt ondernemers Maatman Zorggroep ROC Rivor - Ontmoetingscentrum Walstede ROC Rivor SZR Samen in de strijd tegen laaggeletterdheid Santé Partners - Bibliotheek Rivierenland Humanitas - Mozaïek Welzijn RIBW Nijmegen en Rivierenland Samen sterk voor mensen met een beperking 's Heeren Loo

Kunnen wij u helpen?

’s Heeren Loo helpt mensen met een (verstandelijke) beperking in het hele land met begeleiding, ondersteuning en behandeling. Op één van onze locaties of bij je thuis, maar altijd samen met de mensen die belangrijk voor je zijn. In deze regio zijn wij te vinden in Tiel, Geldermalsen, Kerk-Avezaath en Zaltbommel.

 • “Ik zoek hulp bij de ontwikkeling van mijn kind”
  Misschien merk je dat de ontwikkeling bij jouw kind anders verloopt? Kind- en Jeugdcentrum Flipje en Kinderdagcentrum De Rietpol bieden dagbesteding, leren en behandeling voor kinderen en jongeren met een ontwikkelingsachterstand, een verstandelijke of meervoudige beperking.
 • “Ik zoek een veilige dagbesteding”
  Wij bieden een variëteit aan dagbestedingslocaties met elk hun eigen karakter en niveau. Van belevingsgerichte dagbesteding tot arbeidsmatige dagbesteding met arbeidstoeleiding.
 • “Het gaat niet langer thuis”
  Wonen met iemand met een beperking is zwaar. ’s Heeren Loo kan deze zorg (gedeeltelijk) overnemen. Bij ons kun je op verschillende plaatsen begeleid of semi-zelfstandig wonen. In de wijk of buiten de wijk. Wij kijken naar wat iemand kan en waar hij of zij zich het meest zal thuis voelen. Voor kinderen bieden we ook de mogelijkheid om te komen logeren, om ouders even te ontlasten van hun zware taak.
 • “Het loopt even niet zo lekker thuis”
  Woon je thuis en heb je soms hulp nodig met dagelijkse dingen? Of met de opvoeding van de kinderen? Wij bieden gezinsbegeleiding en behandeling thuis.
 • “Hoe zit het met medische en paramedische zorg?”
  In onze Polikliniek Advisium kunnen mensen met een verstandelijke beperking terecht voor medische zorg en paramedische diensten. Ook geven wij hier verschillende soorten therapie zoals systeemtherapie en speltherapie.
 • “Kunnen wij je verder helpen?”
  Vragen? Neem dan contact op met onze collega’s van Klantcontact. Zij kijken graag met je mee.
  Klantcontact 0800 - 3 55 55 55.