Voorblad Voorwoord Santé Partners Sociale Poort - Wijkteam voor jeugd en gezin Home Instead EnergieVitaal Bibliotheek Rivierenland Geldproblemen? Vraag om hulp! Mozaïek Welzijn Sociaal Plein Tiel Herbergier Tiel Stichting Leergeld - Zijn uw geldzaken wel goed geregeld? Regelingen - Administratie- en Formulierenhulp Je kind wegwijs maken met geld Energietoeslag - Over Rood helpt ondernemers Maatman Zorggroep ROC Rivor - Ontmoetingscentrum Walstede ROC Rivor SZR Samen in de strijd tegen laaggeletterdheid Santé Partners - Bibliotheek Rivierenland Humanitas - Mozaïek Welzijn RIBW Nijmegen en Rivierenland Samen sterk voor mensen met een beperking 's Heeren Loo
 

Home Instead Thuisservice is thuiszorg, maar dan anders. Bij Home Instead staat uw welzijn voorop!

We willen naast zorg verlenen ook echt een persoonlijke band opbouwen. Wij begrijpen dat iedereen anders is, met unieke behoeften. Onze CAREGivers zijn niet alleen professionals, maar ook echt maatjes die uw welzijn vooropstellen. Dit doen zij vanuit onze kernwaarden;
geef vertrouwen, maak het verschil en vanuit je hart.

De CAREGivers bij Home Instead zijn gespecialiseerd in het ondersteunen van mensen met dementie. Met persoonlijk aandacht willen we een vertrouwensband opbouwen en zo veel mogelijk van betekenis zijn. Door samen dingen te ondernemen houden de CAREGivers de cliënt betrokken bij het alledaagse leven, om zo lang mogelijk thuis te kunnen blijven wonen.

Wij bieden:

  • Begeleiding/metgezelschap
  • Persoonlijke verzorging
  • In en om het huis
  • Specifieke zorg (bijvoorbeeld bij mensen met een vorm van dementie of een chronische aandoening, zoals Parkinson, CVA of hartfalen)

Bij Home Instead Thuisservice Rivierenland zijn we teamspelers. We werken samen met lokale (zorg) partijen op het gebied van zorg, welzijn en wonen om ervoor te zorgen dat u de beste zorg krijgt die bij u past.

Ziet u dat uw dierbare meer ondersteuning kan gebruiken of dat de situatie langzaam aan het verslechteren is? Bent u als mantelzorger op zoek naar meer informatie, een advies of de best passende zorg thuis? Neem dan vrijblijvend contact op met een van onze klantcoördinatoren via [email protected] of bel rechtstreeks
naar 0344 74 51 63

 

We ontvangen goede ondersteuning voor onze moeder met dementie. Een vast team en goede communicatie. Voor ons als mantelzorgers een hele geruststelling dat wij met een gerust hart even de zorg uit handen kunnen geven

 

Word ook CAREGiver bij Home Instead Thuisservice Rivierenland!

 
 

Met humor bouwen we een band op. Met een speelse en creatieve benadering lukt namelijk zoveel meer!
Quote van CAREGiver Monique

Bij Home Instead geloven we in het creëren van een warme en ondersteunende omgeving, zowel voor onze cliënten als voor onze medewerkers. Bij ons ben je meer dan een zorgverlener, je wordt een vertrouwd gezicht en een bron van vreugde voor diegene die onze zorg nodig hebben.

Wat maakt ons anders?

  1. Persoonlijke Aandacht: Wij begrijpen dat elke cliënt unieke behoeften heeft.
  2. Betekenisvol Werk: Als CAREGiver bij Home Instead draag je direct bij aan het welzijn van senioren.
  3. Flexibele Werktijden: Wij bieden flexibele werktijden die passen bij jouw agenda.
  4. Training en Ondersteuning: Bij Home Instead investeren we in jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling.
  5. Teamgeest: Je maakt deel uit van een hecht team van CAREGivers.

Wat zoeken we?

Nou, allereerst een groot hart! Zoek jij betekenis in je werk, sta je graag klaar voor anderen en weet je hoe belangrijk goede zorg thuis is, dan ben jij precies wat we nodig hebben. Geen ervaring? Geen zorgen! We bieden training en ondersteuning, zodat je je volledig op je gemak voelt.

Dus, als je klaar bent om deel uit te maken van iets bijzonders, om van betekenis te kunnen zijn, laten we dan kennismaken! Stuur ons een berichtje, geef ons een belletje, of kom gewoon langs voor een gezellige kop koffie.

Stuur een e-mail naar info.rivierenland@homeinstead.nl
met jouw cv en een korte motivatie.
Of reageer via onze website www.homeinstead.nl/rivierenland/vacatures
Bellen kan natuurlijk ook
0344 74 51 63