Voorpagina Voorwoord De Zorgzaak Stichting Welzijnswerk Hoogeveen SWW Hoogeveen Focus op jeugd en jongeren Spelerwijs Roelof van Echten College Interview met Machteld Huber De Westerkim Spinnenwebmodel Delu Je geldzaken in balans Zorgorganisatie Treant Treant Zorggroep Zwembad De Dolfijn - NNCZ Zwembad De Dolfijn NNCZ Stark - Spelerwijs De digitale overheid Bibliotheek Hoogeveen Tijdhof, Daverschot & De Jong Posthumus Notarissen - E-health Notariskantoor Tijdhof, Daverschot & De Jong Posthumus

De ZorgZaak “Gezondheid, Gastvrijheid, Gemak en Groei”

De ZorgZaak lach

Huishoudelijke Verzorging
“Laat de Huishoudelijke Verzorging over aan de professionals van de ZorgZaak!

Bij de ZorgZaak begrijpen we dat een schoon en georganiseerd huis bijdragen aan uw kwaliteit van leven. Daarom bieden we Huishoudelijke Verzorging die is afgestemd op uw behoeften en levensstijl.

Onze ervaren en toegewijde medewerkers nemen graag de taken van u over die u zelf niet meer kunt doen.

Woonlocaties
Op de drie unieke woonlocaties van de ZorgZaak gaat comfortabel wonen hand in hand met professionele zorg.

In het bruisende Hoogeveen bevindt zich de Kloosterstaete, terwijl in de serene omgeving van Veenoord/Nieuw-Amsterdam de Zorgvilla zijn thuisbasis heeft. Voor een sfeervol verblijf kunt u terecht bij woonlocatie Huize de Eik in Slagharen.

Binnen onze woonlocaties bieden we meer dan alleen een plek om te wonen. Onze volledig uitgeruste appartementen zorgen voor een warm thuisgevoel, 24 uur per dag staat het toegewijde zorgteam voor u klaar.

Ambulante Begeleiding
Bij De ZorgZaak geloven we in maatwerkondersteuning, afgestemd op de behoeften van elk individu.

Of het nu gaat om ambulante begeleiding thuis, één op één begeleiding op locaties, of het verzorgen van begeleide omgangen, wij zijn er om te helpen, vanuit de WMO, WLZ en Jeugdwet.

Onze cliënten waarderen onze ambulante begeleiders met een indrukwekkende score van 8,7!

De ZorgZaak gesprek

Neem vandaag nog contact op met De ZorgZaak voor meer informatie. Samen maken wij het verschil in uw leven.
De ZorgZaak • Het Haagje 129A • 7902 LE Hoogeveen • 0528 – 341 965www.zorgzaak.nl