Voorpagina Voorwoord Keep in Touch Hulpverlening Sport en cultuur in Goeree Overflakkee Benschop Figee Notarissen Dorp van morgen Oost West Wonen Jongeren Op Gezond Gewicht Jan Arends Peuteropvang - Leerlijn Groepshulp Kinderopvang Kibeo Stichting Sjaloom Zorg - E-health Stichting Sjaloom Zorg Careyn - Zuidwester Careyn Eigenz Kibeo - Stichting ZIJN Stichting ZIJNWe ZIJN er voor u!

Stichting ZIJN is dé welzijnsorganisatie op Goeree-Overflakkee. Ons sociaal werk heeft als doel mensen te helpen bij het ontwikkelen van het vermogen om tegenslagen te overwinnen, het vergroten van zelfredzaamheid en het bevorderen van veerkracht.

Positieve Gezondheid

De aanpak volgens het concept van Positieve Gezondheid loopt als een rode draad door ons werk. Welzijn is immers meer dan een goede gezondheid en een gezonde levensstijl. Het betekent ook dat mensen zich emotioneel in balans en betrokken bij de samenleving voelen.

Onze diensten

Stichting ZIJN biedt een breed scala aan kosteloze diensten die helpen bij het vergroten van het vermogen om met de lichamelijke, emotionele en sociale uitdagingen van het leven om te gaan. Onze adviseurs zetten zich in voor mensen die ondersteuning nodig hebben en kijken samen met u naar oplossingen die het beste passen.

Contact en informatie

Onze adviseurs staan klaar om u te helpen. Neem contact met ons op en ontdek hoe wij u kunnen ondersteunen.

Team Welzijn (0187) 48 33 66

Formulierenhulp (0187) 48 65 40

AutoMaatje 06 – 8689 0506

Kijk voor meer informatie en rechtstreeks contact met ZIJN Jongerenwerk op onze website zijngo.nl