Voorpagina Voorwoord Keep in Touch Hulpverlening Sport en cultuur in Goeree Overflakkee Benschop Figee Notarissen Dorp van morgen Oost West Wonen Jongeren Op Gezond Gewicht Jan Arends Peuteropvang - Leerlijn Groepshulp Kinderopvang Kibeo Stichting Sjaloom Zorg - E-health Stichting Sjaloom Zorg Careyn - Zuidwester Careyn Eigenz Kibeo - Stichting ZIJN Stichting ZIJN

Comfortabel en
zorgeloos wonen,
nu en later

Vraagt u uzelf weleens af of uw huidige woning ook in de toekomst nog bij u past? Stel dat traplopen lastiger gaat, of het onderhouden van de tuin teveel werk wordt, is uw woning dan nog steeds geschikt als thuis? Om zo lang mogelijk zelfstandig te kunnen blijven wonen, is het belangrijk om u zich op tijd af te vragen of uw huidige woning ook in de toekomst nog bij u past. Want soms is verhuizen naar een andere woning of een (zorg) appartement een betere optie. 

Ontdek de comfortabele
60+ woningen van Oost West Wonen

De woningen en appartementencomplexen voor senioren zijn van alle gemakken voorzien. De appartementen hebben een centrale lift en de gelijkvloerse woningen een tuintje. Alle zijn toegankelijk en doorgankelijk voor bijvoorbeeld een rolstoel of rollator. Zo kunt u zorgeloos wonen en leven in een veilige en beschermde woonomgeving. Eventueel met zorg op maat als u dat wenst.

De komende jaren worden er in een aantal dorpskernen seniorenwoningen bijgebouwd. Oost West Wonen adviseert iedereen om zich tijdig in te schrijven als woningzoekende. Dat kan snel en gemakkelijk op woningzoeken.oostwestwonen.nl.

Tijdig nadenken over later

Met de campagne ‘De Goede Nieuwe Tijd’ opgezet door betrokken lokale organisaties die inwoners en andere organisaties wil betrekken bij de toekomst, roepen we iedereen op Goeree-Overflakkee op om het gesprek aan te gaan. 


Kijkt u eens op go.degoedenieuwetijd.nl. Stel uzelf vragen over uw oude dag, bespreek dit met anderen en bedenk hoe u uw wensen waar kunt maken. 

Thuis op Goeree-Overflakkee

Oost West Wonen is dé sociale verhuurder op Goeree-Overflakkee. Meer informatie vindt u op onze website:

oostwestwonen.nl