Voorpagina Voorwoord Keep in Touch Hulpverlening Sport en cultuur in Goeree Overflakkee Benschop Figee Notarissen Dorp van morgen Oost West Wonen Jongeren Op Gezond Gewicht Jan Arends Peuteropvang - Leerlijn Groepshulp Kinderopvang Kibeo Stichting Sjaloom Zorg - E-health Stichting Sjaloom Zorg Careyn - Zuidwester Careyn Eigenz Kibeo - Stichting ZIJN Stichting ZIJN

Contactgegevens

Postbus 2051

6802 CB Arnhem

088 270 12 00

[email protected]

www.janarends.nl 

Jan Arends

Jan Arends begeleidt door heel Nederland een breed scala aan mensen vanuit de WMO, forensische zorg en jeugdhulpverlening. Iedereen met enkelvoudige of meervoudige problematiek op het gebied van huisvesting, dagbesteding, financiën, huiselijke relaties, gezondheid, verslaving en gedrag begeleiden wij. Kinderen en jongeren tot 18 jaar, met een uitloop tot 23 jaar, vallen onder de jeugdhulpverlening. Na de leeftijd van 18 jaar kan er via de WMO of via de forensische zorg door Jan Arends begeleiding geboden worden.Iedereen is welkom, ongeacht de problemen of beperkingen.

De cliënt centraal

Bij Jan Arends staat de cliënt centraal. We bieden zorg op maat. We zijn er van overtuigd dat alle mensen de capaciteit hebben om, samen met de hulpverlener, problemen actief aan te pakken en te streven naar een zelfredzaam bestaan. Met de aanpak van Jan Arends richten wij ons op de sterke kanten van de cliënt, omdat dit tot betere resultaten leidt. De zelf- en samenredzaamheid versterken we met onze oplossingsgerichte methodiek. Dit doen we op een manier die aansluit bij de belevingswereld van de cliënt. Zo krijgt de cliënt kans om zich te ontwikkelen en zijn eigen plek te vinden in de maatschappij.


Ons team

Ons jeugdteam en ons WMO-team bestaan uit ambulant begeleiders, een teammanager en een gedragswetenschapper. Het jeugdteam werkt samen met behandelaren, waardoor er onder één dak begeleiding en behandeling kan plaatsvinden. We komen graag bij u aan huis, maar u bent natuurlijk ook van harte welkom op één van onze vestigingen in Middelharnis.