Voorpagina Voorwoord Keep in Touch Hulpverlening Sport en cultuur in Goeree Overflakkee Benschop Figee Notarissen Dorp van morgen Oost West Wonen Jongeren Op Gezond Gewicht Jan Arends Peuteropvang - Leerlijn Groepshulp Kinderopvang Kibeo Stichting Sjaloom Zorg - E-health Stichting Sjaloom Zorg Careyn - Zuidwester Careyn Eigenz Kibeo - Stichting ZIJN Stichting ZIJN

Peuteropvang die past bij jouw wensen

Spelenderwijs leert je peuter een heleboel in de peutergroep!

Bij kinderopvang Kibeo, ons groene label Wiedewei óf ons label voor christelijk-reformatorische opvang Elorah, kan je kind terecht voor peuteropvang. We bereiden je kind liefdevol voor op de toekomst. Bij ons maakt je kind vriendjes en ontwikkelt sociale vaardigheden in een warme en veilige omgeving. We stimuleren zelfvertrouwen en bieden volop ruimte voor talentontwikkeling. Ieder op het eigen tempo.

Kies opvang die bij jou past.

Spelenderwijs de wereld
ontdekken? Kies voor Kibeo

Dagelijks lekker spelen, ontdekken en vriendjes maken! Met de thema’s van Peuterstart sluiten we aan bij de ontwikkeling en belevingswereld van je kind. Je kind ontdekt iedere dag iets nieuws en ontwikkelt sociale vaardigheden. Zo start je peuter vol zelfvertrouwen op de basisschool.

Kibeo vestigingen met peuteropvang:

• Stellendam
• Dirksland
• Sommelsdijk
• Oude-Tonge
• Ooltgensplaat


 

Groene & uitdagende kinderopvang?

Bij Wiedewei, natuurlijk!

Bij Wiedewei gaan we zo veel mogelijk buiten op avontuur. Het groene buitenterrein, de moestuin en natuurlijke materialen prikkelen de fantasie en creativiteit. Spelenderwijs leert je kind van alle seizoenen en ontwikkelt je kind liefde voor de natuur.

Wiedewei vestigingen met peuteropvang:

• Ouddorp
• Dirksland
• Sommelsdijk


 

Kindontwikkeling met de Bijbel als basis 

Met de Bijbel als basis ontdekt uw kind de talenten die het van God heeft ontvangen. De groei van uw kind op het gebied van taal, rekenen, sociaal-emotionele en motorische vaardigheden wordt spelenderwijs gestimuleerd. Een goede voorbereiding op de basisschool.

Elorah vestigingen met peuteropvang:

• Ooltgensplaat

 

 

Tegemoetkoming peuteropvang

De gemeente Goeree-Overflakkee vindt de ontwikkeling van je kind erg belangrijk. Om dit extra te stimuleren, komt de gemeente je mogelijk tegemoet in de kosten voor peuteropvang. Wil je meer weten over de mogelijkheden en kosten voor peuteropvang én bekijken of jij in aanmerking komt voor extra tegemoetkoming? Bekijk www.kibeo.nl/peuteropvang-gemeente-goeree-overflakkee.