Voorpagina Voorwoord De Vijverhof Voel je goed! Adviesgroep Sociaal Domein Meedoen voelt goed. Ook voor kinderen! Leger des Heils - Aida Welzijn Capelle: altijd in de buurt Welzijn Capelle Goede ondersteuning en zorg voor ouderen Hess Uitvaartzorg Helpen maakt het leven leuker! Wij zijn er voor mantelzorgers Huizen van de Wijk De Vijverhof - CJG Capelle aan den IJssel Sportief Capelle - IJsselland Ziekenhuis IJsselland Ziekenhuis Bibliotheek aan den IJssel - E-health Eenzaamheid onder jongeren Stichting JOZ Capelle
in de gemeente Capelle aan den IJssel staan bewoners er niet alleen voor

Welzijn Capelle: altijd in de buurt

Welzijn Capelle biedt hulp, informatie en advies. Vanuit het hart, omdat iedereen ertoe doet. Door mensen en partijen te verbinden en te versterken, streeft Welzijn Capelle naar een Capelse samenleving waarin mensen aandacht hebben voor elkaar.

Welzijn Capelle is altijd in de buurt voor bewoners van Capelle aan den IJssel. Voor een kop koffie, een activiteit of voor hulp en advies. Met bewoners en partners realiseren we ideeën en helpen we Capelle nog mooier, leuker en beter te maken. Wij stimuleren vrijwilligerswerk en initiatieven van bewoners die de leefbaarheid in de wijk versterken. Zo komt er in de wijken meer sociale samenhang, veiligheid en samenwerking tussen partners.

Welzijn Capelle wil eraan bijdragen dat Capellenaren zo zelfstandig mogelijk hun leven kunnen leiden en zo actief mogelijk kunnen meedoen aan de samenleving. Want: iedereen doet ertoe!

Zoals spoken word-artiest Atta de Tolk het zo mooi verwoordt:

“In Capelle zijn een hoop mensen die met een duwtje opbloeien Welzijn Capelle is de kas waardoor ze kunnen groeien”

contact

Sommige zorgen wil je niet bespreken met mensen die je kent. Heb je problemen of zorgen, of over een andere Capellenaar, en lukt het niet ze zelf op te lossen? Neem contact op met ons Hulp & Adviespunt: [email protected] 010 - 707 49 00.

Deze krant wordt mede mogelijk gemaakt door:

<