Voorpagina Voorwoord De Vijverhof Voel je goed! Adviesgroep Sociaal Domein Meedoen voelt goed. Ook voor kinderen! Leger des Heils - Aida Welzijn Capelle: altijd in de buurt Welzijn Capelle Goede ondersteuning en zorg voor ouderen Hess Uitvaartzorg Helpen maakt het leven leuker! Wij zijn er voor mantelzorgers Huizen van de Wijk De Vijverhof - CJG Capelle aan den IJssel Sportief Capelle - IJsselland Ziekenhuis IJsselland Ziekenhuis Bibliotheek aan den IJssel - E-health Eenzaamheid onder jongeren Stichting JOZ Capelle

Wonen voor senioren, met zorg voor elkaar

De Vijverhof is een bruisend woonzorgcentrum met belangrijke voorzieningen voor de samenleving in Capelle. Naast huurappartementen voor senioren bieden we hier alle vormen van zorg.

We hebben 450 seniorenappartementen en circa 600 huurders. Zij voelen zich omringd en gesteund door ruim 280 betrokken medewerkers, 200 enthousiaste vrijwilligers en vele familieleden en mantelzorgers. Bij elkaar wel 2.000 mensen. Een plek waar we elkaar kennen en steunen; een vertrouwde en veilige omgeving waar iedereen zich lekker thuis voelt.

Woonzorgcentrum waar levensgeluk centraal staat

In ons woonzorgcentrum draait alles om het levensgeluk van onze bewoners. Zo lang mogelijk thuis blijven wonen bijvoorbeeld, met alle zorg en hulp dichtbij. Dat regelen we graag. Maar ook als thuis wonen niet meer mogelijk is, doen we er alles aan om het leven in ons woonzorgcentrum zo aangenaam mogelijk te maken.

Niet alleen door de zorg af te stemmen op de behoeften. Ook door te luisteren naar wensen en door mensen bij elkaar te brengen, willen we bijdragen aan het levensgeluk van bewoners, huurders en bezoekers.

Kernpunten van ons woonzorgcentrum

  • Huurwoningen
  • Verpleeghuiswoningen somatieken psychogeriatrie
  • Zelfstandige zorgwoningen (VPT/MPT)
  • Maaltijdservice aan huis
  • Zorg van hoge kwaliteit
  • Lage drempels; iedereen is welkom
  • Ons programma Wens Zoekt Talent
  • Onze mogelijkheden voor ontmoeting

Wij verwelkomen graag nieuwe collega’s!

Welke functie je ook vervult: bij De Vijverhof geven we je graag alle ruimte om met plezier je werk te doen. Met volop mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen. Onze insteek? Jou laten doen waar je goed in bent. In een open en informele werksfeer, met warmte en gezelligheid.

Alle ruimte om te doen waar je goed in bent.

Vacature:

Altijd plaats voor een Verzorgende IG!

Je maakt als Verzorgende IG deel uit van een team met veel verschillende collega’s, zoals Verpleegkundigen, Verzorgenden IG, Medewerkers Welzijn en Huishoudelijk Medewerkers. Je verleent de zorg volgens de afspraken in het zorgplan en op basis van de wensen van bewoners. Zij staan centraal bij De Vijverhof en samen met je collega’s creëer je een veilig en prettig leefklimaat voor hen.

Interesse in deze functie of vragen?

Neem gerust contact met ons HR team op! Je kunt hiervoor contact opnemen met Samantha Meeusen via telefoonnummer 010 - 450 37 55 of [email protected] Kijk ook op werkenindevijverhof.nl voor onze andere vacatures.


Bekijk vacatures, interviews, nieuws en verhalen van onze werknemers op onze website en op social media.

werkenindevijverhof.nl f i t l