Voorpagina Voorwoord ASVZ Regelingen om de winter door te komen St. Philadelphia Zorg Activiteiten in wijkcentra - Warme ontmoetingsplek Stichting JOZ SWO: Brengt ouderen bij elkaar Argos Hulp nodig? Vraag het de Bibliotheek De Boekenberg Kinderkoepel DoorgaanZ - Ouwerkerk Notariaat Stichting Zuidwester Ouwerkerk Notariaat Spijkenisse Medisch Centrum - De Klussendienst WMO Maatwerk Spijkenisse Medisch Centrum Centrum voor de Kunsten Spijkenisse Centrum voor de Kunsten - Spijkenisse

Wij zijn er voor jou!

Begeleiding op maat

Wij van WMO Maatwerk geloven in dat wat je vooral wel kunt en helpt alleen daar waar het nodig is door maatwerk te leveren. We gaan daarbij altijd uit van jouw eigen kracht! WMO Maatwerk, het Wmo bedrijf van Ipse de Bruggen, is gespecialiseerd in het ondersteunen van mensen die  vastlopen tijdens hun leven.

Meedoen in de maatschappij is er in de afgelopen jaren niet eenvoudiger op geworden. Bij WMO Maatwerk vinden we het belangrijk dat iedereen op zijn eigen manier en met zijn eigen mogelijkheden kan deelnemen aan de samenleving.

Daarom bieden wij ondersteuning aan volwassenen die dat voor even of soms voor langere tijd nodig hebben. Dit kan via ambulante begeleiding in de thuissituatie of via dagbesteding.

Aanbod binnen gemeente Nissewaard:

• Individuele begeleiding
• Dagbesteding:
- Rataplan
- De Klussendienst Spijkenisse