Voorpagina Voorwoord ASVZ Regelingen om de winter door te komen St. Philadelphia Zorg Activiteiten in wijkcentra - Warme ontmoetingsplek Stichting JOZ SWO: Brengt ouderen bij elkaar Argos Hulp nodig? Vraag het de Bibliotheek De Boekenberg Kinderkoepel DoorgaanZ - Ouwerkerk Notariaat Stichting Zuidwester Ouwerkerk Notariaat Spijkenisse Medisch Centrum - De Klussendienst WMO Maatwerk Spijkenisse Medisch Centrum Centrum voor de Kunsten Spijkenisse Centrum voor de Kunsten - Spijkenisse

Argos Zorggroep De Es heeft vacatures voor Helpenden, Verzorgenden IG en Verpleegkundigen (ook Flexwerkers). Ook zoeken wij verpleegkundigen niveau 4 en 6 voor de thuiszorg.

Kijk voor meer informatie op  werkenbijargoszorggroep.nl

Het gastvrije verpleeghuis De Es in Spijkenisse biedt naast dagbesteding en thuiszorg ook een thuis aan ouderen die  door lichamelijke of psychische aandoeningen niet meer zelfstandig kunnen wonen.

De Es biedt deskundige en liefdevolle zorg, behandeling en gezelligheid aan ouderen. Ook omwonenden zijn van harte welkom om mee te doen met onze leuke activiteiten, zoals een dansfeest, gezellige markt of creatieve workshop. Ook kan er worden gegeten in de gezellige brasserie ‘De Wereld’.

Meer weten over wonen in De Es en onze dagbesteding?  Maak dan een afspraak via 0181 - 47 55 70 en kom langs voor een kennismaking met rondleiding aan de Hürthstraat 1 in Spijkenisse.  Kijk voor meer informatie alvast op www.argoszorggroep.nl.