Voorpagina Voorwoord ASVZ Regelingen om de winter door te komen St. Philadelphia Zorg Activiteiten in wijkcentra - Warme ontmoetingsplek Stichting JOZ SWO: Brengt ouderen bij elkaar Argos Hulp nodig? Vraag het de Bibliotheek De Boekenberg Kinderkoepel DoorgaanZ - Ouwerkerk Notariaat Stichting Zuidwester Ouwerkerk Notariaat Spijkenisse Medisch Centrum - De Klussendienst WMO Maatwerk Spijkenisse Medisch Centrum Centrum voor de Kunsten Spijkenisse Centrum voor de Kunsten - Spijkenisse

Wij ondersteunen mensen met een beperking en helpen iedereen om het beste uit zichzelf te halen. Wij kijken graag naar jouw mogelijk­heden en kansen. Dit doen we bij jou thuis of op één van onze locaties.

Locaties in Spijkenisse

In Spijkenisse hebben wij twee locaties voor mensen met een verstandelijke beperking (VB). Puttesteijn is een woonlocatie in Spijkenisse met 28 appartementen; met een ruime woonkamer, keukentje, douche, wc, berging en één of twee slaapkamers. Er is een gemeenschappelijke huiskamer. Er is een grote keuken waar de begeleiding maaltijden kookt. We eten met elkaar, maar je mag ook op je appartement eten. Ook is er een activiteitenruimte waar we muziek- en bingoavonden organiseren. Locatie Vijverhof is voor ouder wordende bewoners. Je hebt een eigen studio met een zit- en slaapkamer. We hebben een gemeenschappelijke woonkamer en een eetkamer en er is 24 uur per dag begeleiding aanwezig. Ook hebben we binnenshuis een belevingsgerichte dagbesteding voor de ouder wordende bewoner. Hier kun je vijf dagen in de week naartoe.

Ambulante begeleiding in Spijkenisse

Ambulant Spijkenisse ondersteunt jou om je zelfstandigheid te vergroten en te behouden. Je woont zelfstandig en de meeste dingen kun je prima zelf, zoals: boodschappen doen, koken en reizen. Toch heb je soms even wat ondersteuning nodig.

Bijvoorbeeld bij het invulling geven aan je dagelijkse leven, om te gaan met situaties die je lastig vindt of het doornemen van post als je iets niet begrijpt. Wij ondersteunen jou graag bij het hebben van een mooi en prettig leven.

Nieuwsgierig?

Ben je op zoek naar meer informatie als cliënt, ouder of medewerker? Kijk dan snel op www.philadelphia.nl of bel met het Cliëntbureau op: 0800-0830.

Philadelphia, het beste uit jezelf voor cliënten en medewerkers!

Vijverhof
Woonlocatie, belevingsgerichte dagbesteding
Libelleveen 200, 3205 SG Spijkenisse

Puttesteijn
Woonlocatie
Gorsstraat 61, 3201 DB Spijkenisse