Voorpagina Voorwoord Facet Ridderkerk Het Wijkteam Ridderkerk is er voor u! Lelie zorggroep Wat is de Wmo? Apetito Intermentia Uitvaart Hulp bij Schulden Fresh Start Bewindvoering Goed kunnen lezen en schrijven opent deuren Jong Vermogen Ambachtse Notaris - Zorgmies Nederland Ambachtse Notaris Facet Ridderkerk - VluchtelingenWerk Ridderkerk VluchtelingenWerk Van Gastel en Bal Advocaten Van Gastel & Bal Advocaten Kinderopvang SKR

Samen lukt het wel!

Wij zijn er van overtuigd dat iedereen talent heeft. En dat wanneer je ergens nog niet goed (genoeg) in bent, je dit altijd kunt leren. Dat kan door te studeren of te leren in de praktijk. Voor sommigen zit de kracht juist in die combinatie; leren en werken tegelijk.

In een leerwerklijn leer en werk je tegelijk in een beroep waar veel werk is en waar werkgevers staan te springen om nieuw talent. Leren, werken en geld verdienen dus!

Tijdens het leerwerkproces krijg je begeleiding van de werkgever, school en van ons. Met elkaar kijken we naar wie je bent, wat je leuk vindt en wat je nodig hebt. Wij vertrouwen erop dat iedereen kan ontwikkelen naar werk. En jij kunt op ons vertrouwen: wij werken vanuit jarenlange ervaring en altijd met een persoonlijke aanpak. Jij staat centraal. Het geeft ons energie als we jou op weg kunnen helpen naar een baan die bij jou past. Waar krijg jij energie van?