Voorpagina Voorwoord Facet Ridderkerk Het Wijkteam Ridderkerk is er voor u! Lelie zorggroep Wat is de Wmo? Apetito Intermentia Uitvaart Hulp bij Schulden Fresh Start Bewindvoering Goed kunnen lezen en schrijven opent deuren Jong Vermogen Ambachtse Notaris - Zorgmies Nederland Ambachtse Notaris Facet Ridderkerk - VluchtelingenWerk Ridderkerk VluchtelingenWerk Van Gastel en Bal Advocaten Van Gastel & Bal Advocaten Kinderopvang SKR

[email protected]

Intermentia Uitvaart
06 15433077
24/7 bereikbaar
www.intermentia.nl

Vaak komt het er niet van

Heeft u weleens nagedacht over uw eigen uitvaartwensen? Of er wel eens met iemand, bijvoorbeeld uw partner, kinderen of vrienden over gesproken?

In de praktijk blijkt dit lang niet altijd te gebeuren. Hierdoor kunnen nabestaanden onbedoeld met onzekerheden en zelfs een schuldgevoel blijven zitten en bovendien kan het ook veel rust geven dat uw wensen bekend zijn.

Maak het bespreekbaar of leg uw uitvaartwensen vast.

Ik help mensen hier graag vrijblijvend bij. Er is veel behoefte aan informatie wat er mogelijk is. Vaak is een kostenbegroting wenselijk of er is een partner die ik kan geruststellen. Op een laagdrempelige manier gaan we het gesprek aan en stap voor stap gaat u nadenken over uw wensen vanaf het moment van overlijden tot en met de dag van uw afscheid. En dit behoeft echt niet allemaal in één keer duidelijk te zijn. Want weet u waar u wilt verblijven tot de dag van de uitvaart plaatsvindt? Misschien is het een fijne gedachte dat u thuis bent in uw vertrouwde omgeving in uw eigen bed. Of juist liever niet en stelt het u gerust dat u alvast op de locatie bent waar het afscheid plaatsvindt.

Een veel gestelde vraag is als men bij een grote maatschappij een vaak oudere uitvaartpolis loopt dat ik u niet kan en mag bijstaan en ontzorgen in de periode na het overlijden. Ik kan u geruststellen dat ongeacht waar u verzekert bent u mij kunt benaderen vóór of na een overlijden. Buiten uitvaartwensen die al bekend zijn, kan iets praktisch zoals een adressenlijst, de nabestaanden ook helpen als zij een afscheid voor u gaan verzorgen. Zorg voor een overzichtelijk adressenboekje of schriftje of mocht u graag achter een computer werken zorg dan dat de adressen zijn opgeslagen. Een kant en klaar bestand kan u hierbij helpen om ermee aan de slag te gaan.

Wanneer u een ontmoeting om te praten over uw uitvaartwensen lastig vindt nodig ik u uit een kosteloos boekje aan te vragen die u helpt uw uitvaartwensen op te schrijven of het digitaal adressenboek. Nu of voor een later moment als u daaraan toe bent. U mag mij bellen, appen of een email sturen wanneer u graag dit boekje en/of digitaal adressenboekje in uw bezit wilt krijgen. Persoonlijk zorg ik ervoor dat het ontvangt.