Voorpagina Voorwoord Woningstichting Putten Putten voor Elkaar - Uniek Sporten Steuntjes in de rug om rond te komen Inclusief Groep Putten voor Elkaar Eefke Thuishulp De Pinnenburg voor Christelijke zorg Campagne verborgen leed De Lange & Kortland Netwerk Notarissen Humanitas - Sjaardema Uitvaartzorg Humanitas Noordwest-Veluwe Bibliotheek Noordwest Veluwe - Atlashulp Atlashulp Bibliotheek Noordwest Veluwe Stichting Philadelphia - Zorggroep Noordwest-Veluwe Zorggroep Noordwest Veluwe

Woningstichting Putten

Woningstichting Putten vindt het belangrijk dat iedereen een thuisbasis heeft. Er is sprake van een thuisbasis als dit de plek is waar je je veilig en prettig voelt. Het is de plek waar vanuit je deelneemt aan de maatschappij. Het is de plek van waar uit je verbinding met anderen organiseert. Het is de plek waar je altijd weer naar toe keert.

Helaas zijn de kansen op goed wonen niet voor iedereen gelijk. Bij Woningstichting Putten zetten wij ons graag in voor mensen voor wie het vinden van een passend thuis, vanwege financiële en/of sociale mogelijkheden, een uitdaging is. Wij bieden een betaalbare en duurzame huisvesting in een prettige woonomgeving, voornamelijk in Putten. Naast het beheren van onze ruim 2.000 kwalitatief goede woningen, richten wij ons op het ontwikkelen en realiseren van nieuwe woningen en diensten in de gemeente Putten. Bij de keuzen die wij maken houden wij focus op wat toegevoegde waarde heeft voor onze klanten. Zo zijn en blijven wij verbonden met onze huurders en partners in Putten en zij met ons. Want samen kunnen wij écht het verschil maken.


Een thuisbasis passend bij uw levensfase

“Onze droom is dat iedereen een thuisbasis heeft in een woonomgeving die bij zijn levensfase past.”

Onze huidige en toekomstige klanten hebben het moeilijk. Velen beschikken niet over (passende) woonruimte. Landelijk wordt erkend dat er sprake is van een wooncrisis. Het goede nieuws is dat wij als corporaties gezien worden als een belangrijke speler in onze rol en bijdrage voor het oplossen van deze crisis. Dat geldt dus ook voor ons als Woningstichting Putten.

Ook in Putten is de vraag naar woningen enorm. De vraag komt zowel vanuit de regio als vanuit de huidige inwoners. Bij de laatste groep zien we dat naast de starters er een grote groep is die wel over een woning beschikt maar dat die woning niet aansluit bij hun levensfase. Een verhuiscoach kan huurders, die opzoek zijn naar een ander passend huis, helpen.


Denkt u weleens na over uw (toekomstige) woonsituatie?

Woont u in een sociale huurwoning, bent u 55+ en heeft u wel eens het gevoel dat uw woning te groot wordt?
Bijvoorbeeld omdat alle kinderen de deur uit zijn? Wordt het onderhoud van de tuin zwaarder, of zou u eigenlijk wel gelijkvloers willen wonen? Ziet u op tegen een verhuizing of weet u niet waar te beginnen?

Samen met provincie Gelderland en gemeente Putten helpen wij 55-plussers die willen verhuizen van hun ruime sociale huurwoning naar een huurwoning die beter past. U kunt daarom kosteloos en vrijblijvend een verhuiscoach inschakelen en/of tijdelijk voorrang krijgen bij het reageren op het woningaanbod. Zodat u prettig, veilig en comfortabel ouder kunt worden. Daar gaat het om.
Samen met u kijken we wat voor u een passend nieuw thuis kan worden en wat daarvoor nodig is. We kijken wat u zelf kunt doen en wie u kan helpen, bijvoorbeeld familie, vrienden of buren. Waar nodig en waar mogelijk bieden wij aanvullende hulp. U bent tot niets verplicht, het gaat erom dat u prettig woont. In uw huidige woning, of in een andere woning als dat beter past. Kijk voor meer informatie over de mogelijkheden en hoe we u kunnen helpen op www.wsputten.nl of neem contact met ons op ­0341 357405.Woningstichting Putten • Spoorstraat 2 • 3881 BW Putten • 0341-357405 [email protected]www.wsputten.nl