Voorpagina Voorwoord Woningstichting Putten Putten voor Elkaar - Uniek Sporten Steuntjes in de rug om rond te komen Inclusief Groep Putten voor Elkaar Eefke Thuishulp De Pinnenburg voor Christelijke zorg Campagne verborgen leed De Lange & Kortland Netwerk Notarissen Humanitas - Sjaardema Uitvaartzorg Humanitas Noordwest-Veluwe Bibliotheek Noordwest Veluwe - Atlashulp Atlashulp Bibliotheek Noordwest Veluwe Stichting Philadelphia - Zorggroep Noordwest-Veluwe Zorggroep Noordwest Veluwe

Atlashulp is een kleine zorgorganisatie in Putten; zorgzaam, dichtbij en vertrouwd.

Atlashulp levert hulp bij het huishouden. Wij zijn aangesloten bij de gemeente en wanneer u een Wmo-indicatie heeft, kunt u een beroep op ons doen via de gemeente. Onze Puttense hulpen zijn vaste medewerkers en zelfs de vervangsters zijn vertrouwde gezichten. Zo kunt u zo lang mogelijk op een prettige manier in uw eigen vertrouwde omgeving blijven wonen in een schoon en leefbaar huis. Wij zorgen goed voor onze hulpen en zij werken op basis van een vaste aanstelling. U hoeft hierdoor niet bang te zijn voor wisselingen. Atlashulp zorgt voor de hulpen en zij voor uw huis en hebben ook persoonlijke aandacht voor u. Hierbij kunt u denken aan stoffen, stofzuigen, de was doen, de badkamer, de keuken enz. Dat wat u niet meer zelf kunt, tijdelijk of langdurig.

Ook wanneer u een indicatie Wet langdurige zorg heeft, op de wachtlijst staat van een verpleeghuis en nog zelfstandig woont, kunnen wij u zorg blijven leveren. Ook als uw hulpvraag wijzigt op gebied van Wet langdurige zorg, begeleiding en/of intensievere ondersteuning, mag u contact met ons opnemen. Komt uw hulp in dienst bij Atlashulp, omdat zij bijvoorbeeld elders geen verlenging krijgt, dan mag u zelf kiezen bij elkaar te blijven en sluit u zich ook aan bij Atlashulp. Onze medewerksters zitten zo jaren bij dezelfde cliënten, waardoor de band prettig en vertrouwd is en blijft.

Goede vertrouwde huishoudelijke hulp, geen wisselingen en een fijn contact.

Voor Wmo-hulp kunt u zich digitaal melden bij de gemeente. Heeft u hierbij hulp nodig mailt u dan naar [email protected] of belt u dan met 0341-783860 en laat gerust een bericht achter.

ATLASHULP ZORGZAAM EN VERTROUWD
Midden Engweg 23 • 3882 TS Putten • 0341 - 78 38 60[email protected]

www.atlashulp.nl