Voorpagina Voorwoord Woningstichting Putten Putten voor Elkaar - Uniek Sporten Steuntjes in de rug om rond te komen Inclusief Groep Putten voor Elkaar Eefke Thuishulp De Pinnenburg voor Christelijke zorg Campagne verborgen leed De Lange & Kortland Netwerk Notarissen Humanitas - Sjaardema Uitvaartzorg Humanitas Noordwest-Veluwe Bibliotheek Noordwest Veluwe - Atlashulp Atlashulp Bibliotheek Noordwest Veluwe Stichting Philadelphia - Zorggroep Noordwest-Veluwe Zorggroep Noordwest Veluwe

Werk- en Leerbedrijf
op de Noord-Veluwe

Inclusief Groep is er voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Om hen verder op weg te helpen in hun ontwikkeling, zodat hun kansen op werk toenemen. Ook zijn we er voor werkgevers die door middel van inclusieve arbeid invulling geven aan hun personeelsbehoefte. Sociale, maatschappelijke én economische impact gaan zo prima samen.

In ons jaarverslag vindt u verhalen van mensen die met ons zijn verbonden. Verhalen van ondernemers, bestuurders en consulenten over onze samenwerking. Zij vertellen over hun ervaringen met Inclusief Groep.


Wethouder Ewoud ’t Jong van de gemeente Putten vertelt hieronder waarom hij Inclusief Groep een warm hart toedraagt.

Aan het woord, wethouder Ewoud ’t Jong

De gemeente Putten is één van de zeven aandeelhouders van Inclusief Groep. Deze organisatie speelt een belangrijke rol in het begeleiden van mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt naar werk. Dit draagt bij aan het creëren van een inclusievere arbeidsmarkt, waarin iedereen een eerlijke kans krijgt.

Samenwerken in het Groen en Schoonmaak

Binnen onze gemeente werken we op verschillende manieren samen met Inclusief Groep. Een voorbeeld hiervan zijn onze groenmedewerkers. Zij zijn via Inclusief Groep bij de gemeente gedetacheerd. Ze werken samen met de collega’s van de gemeente. Deze samenwerking zorgt ervoor dat ons groen overal in Putten goed wordt verzorgd. Daarnaast hebben we de schoonmaak van ons gemeentehuis toevertrouwd aan Inclusief Groep. De medewerkers zorgen ervoor dat ons gemeentehuis dagelijks schoon en gastvrij is.

Samen op zoek naar werk

Ook bij de bemiddeling van werkzoekenden werken we intensief samen met Inclusief Groep. Onze accountmanager heeft regelmatig contact met de consulenten van Inclusief Groep. Dit leidt tot het delen van vacatures. Ook organiseren we regelmatig samen activiteiten voor werkzoekenden.

Samenwerken aan een inclusieve samenleving

Laten we samen bouwen aan een inclusieve toekomst waarin niemand aan de zijlijn staat. Samen met Inclusief Groep zetten we stappen in de juiste richting.

Ewoud ’t Jong
Wethouder van de gemeente Putten

Meer weten?

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Graag bespreken we dat samen met u in een persoonlijk gesprek.

www.inclusiefgroep.nl
[email protected]
0341 - 274 111