Voorpagina Purmerend Voorwoord De Zorgcirkel Digitale hulpmiddelen en persoonlijke zorg gaan hand in hand Joinuz Netwerk Dementie Zaanstreek-Waterland - Cultuurhuis Wherelant Netwerk Dementie Zaanstreek Sociale Wijkteams Purmerend Sportify Kids Club Welzijn - Vrijwilligerspunt. Veilig Thuis Zaanstreek-Waterland St. Wonen en Zorg in Purmerend Stichting Wonen en Zorg in Purmerend WelzijnWonenPlus - Odion Odion Wormer Leger des Heils - E-health
in de gemeente Purmerend

Welzijn, zorg en ondersteuning dicht bij huis!

In Purmerend kennen we de sociale wijkteams, in de Beemster het Hometeam. De medewerkers van het wijkteam / Hometeam zijn er voor alle bewoners van Purmerend en de Beemster. We kunnen meedenken over, en hulp bieden bij, uiteenlopende situaties.

Dit kan echt van alles zijn, zo kun je bij ons terecht voor hulp bij het invullen van formulieren, of het doen van een aanvraag voor het Jeugdfonds Sport en Cultuur. Naast deze praktische zaken kunnen wij ook ondersteuning bieden bij vragen over opvoeding, school, (vrijwilligers)werk, rouwverwerking, of geldzaken. Samen met jou zoeken we naar antwoorden en oplossingen die passen bij jouw persoonlijke situatie. Daarnaast denken onze medewerkers graag met je mee als je iets wilt organiseren in je buurt en/of een activiteit wil starten voor een bepaalde groep.

Je kunt altijd even binnenlopen, bellen of mailen voor een afspraak. De hulp kan eenmalig zijn, maar ook wat langer duren. In alle gevallen zijn er geen kosten aan verbonden. Meer informatie over de sociale wijkteams en het Hometeam vind je op www.swtpurmerend.nl.

Waar kun je ons vinden?

Sociaal Wijkteam Centrum en Gors,
Plantsoenstraat 17, 1441 CW Purmerend
T 0299 480 630
E [email protected]

Sociaal Wijkteam Purmer
Gildeplein 70, 1445 BM Purmerend
T 0299 480 630
E [email protected]

Sociaal Wijkteam Weidevenne
Genuahaven 48, 1448 MA Purmerend
T 0299 480 630
E [email protected]

Sociaal Wijkteam Overwhere
Wheermolen
Triton 73, 1443 CJ Purmerend
T 0299 480 630
E overwherewheermolen@­swtpurmerend.nl

Hometeam Beemster
Bernardus Hollanderstraat 9,
1462 XD Middenbeemster
T 0299 480 630
E [email protected]

Deze krant wordt mede mogelijk gemaakt door: