Voorpagina Purmerend Voorwoord De Zorgcirkel Digitale hulpmiddelen en persoonlijke zorg gaan hand in hand Joinuz Netwerk Dementie Zaanstreek-Waterland - Cultuurhuis Wherelant Netwerk Dementie Zaanstreek Sociale Wijkteams Purmerend Sportify Kids Club Welzijn - Vrijwilligerspunt. Veilig Thuis Zaanstreek-Waterland St. Wonen en Zorg in Purmerend Stichting Wonen en Zorg in Purmerend WelzijnWonenPlus - Odion Odion Wormer Leger des Heils - E-health
in de gemeente Purmerend

Thuis geen computer, maar heb je wel dingen die je online moet regelen?

Je bent van harte welkom om dit te doen op één van onze speciaal hiervoor bestemde computers. Op de volgende locaties vind je zo’n computer: Wijkcentrum De Inval (Karekietpark), Wijkplein Where (Triton), Jongerencentrum BeeJee (Bernardus Hollanderstraat), Sociaal Wijkteam (Plantsoenstraat), Sociaal Wijkteam Weidevenne (Genuahaven), Sociaal Wijkteam Purmer (Gildeplein).

Je hoeft geen afspraak te maken voor het gebruik van de computer, ook zijn er geen kosten aan verbonden. Heb je hulp nodig bij het regelen van je online zaken? Geen probleem, we helpen je graag! Kom gewoon even langs, of maak een afspraak. Dit kan via 0299 480 630. Kijk op www.clup.nl/locaties voor de adressen en overige contactgegevens.


Voor elkaar en met elkaar in Purmerend

Heb je een uurtje? Geef het aan een ander. Met vrijwilligerswerk doe je niet alleen iets voor een ander, maar vooral iets voor jezelf! Je kunt je eigen talenten inzetten en deze verder ontwikkelen. Het geeft je een goed gevoel, kennis en ervaring, vaak een prachtig netwerk en, niet te vergeten, een mooie samenleving. Ontdek het vrijwilligerswerk bij jou in de buurt en kies wat er bij jouw agenda en talent past. Op www.vrijwilligerspunt.nu vind je een overzicht van organisaties in Purmerend en omstreken die vrijwilligerswerk aanbieden.

Kom je er niet uit, heb je vragen, of vind je het gewoon fijn om samen te kijken wat er bij je past, maak dan een afspraak via 0299 480 630 of [email protected]. Wij denken graag met je mee!

Burenhulp

Wil je liever vrijwilligerswerk doen dat flexibeler is en op momenten dat het jou uitkomt? We komen regelmatig in contact met buurtbewoners die af en toe wat hulp nodig hebben. Denk hierbij aan kleine klusjes in en om het huis of een boodschapje doen, of meerijden naar een afspraak. Ook zijn er mensen die weinig sociale contacten hebben, of minder mobiel zijn en daardoor weinig mensen zien. Voor deze mensen is een (twee) wekelijks contact met iemand, die bijvoorbeeld een kopje koffie komt drinken, al van grote betekenis.

Wil je iets doen voor iemand in jouw wijk, of heb je zelf hulp nodig? Wij plaatsen regelmatig oproepen in de facebookgroep ‘Elkaar Helpen’. Uiteraard kun je hier ook zelf een oproep plaatsen. Heb je liever persoonlijk contact? Bel dan 0299 480 630, of mail naar [email protected].

Wekelijks of eenmalig, als vrijwilliger ben je onbetaalbaar!

Deze krant wordt mede mogelijk gemaakt door: