Voorpagina Voorwoord Stichting Zuidwester Rotterdampas Careyn Spijkenisse Heeft u geldzorgen of moeite om rond te komen? Ouwerkerk Notariaat Activiteiten in Nissewaard! Gemeente Nissewaard Sporten in Nissewaard ASVZ Je bent van harte welkom op het CJG Zadkine Centrum Seksueel Geweld - Humanitas Ouwerkerk Notariaat - Zadkine Vluchtelingenwerk - De Boegspriet Kinderkoepel - E-health

Dagbesteding

Wat vind je leuk om te doen? We bieden veel soorten dagbesteding aan in Voorne-Putten. Zo kun je in een winkel werken, bij de receptie, in een restaurant of je kunt creatieve dagbesteding volgen. Activiteitencentrum DoorgaanZ in Spijkenisse is speciaal voor mensen met NAH.


Thuisondersteuning & -begeleiding

Soms kan zelfstandig wonen best moeilijk zijn. Het is goed om te weten dat je hulp kunt vragen als dat nodig is. We staan voor jou klaar en komen bij jou thuis.


Logeerhuis De Boegspriet in Oostvoorne

Het kan soms best zwaar zijn om langdurig voor een kind met extra zorgbehoeften te zorgen. Daarom bieden we tijdelijke hulp aan om de thuissituatie wat te ontlasten.


Of het nu voor een weekend of een hele week is. Ons logeerhuis de Boegspriet is een warme fijne logeerlocatie met 24-uurszorg, waar ontspanning en plezier centraal staat. Kijk voor meer informatie op www.boegspriet.nl


Verlengde dagopvang

In Spijkenisse bieden we twee keer per week een verlengde dagopvang aan. Kinderen vanaf 4 jaar tot en met (jong) volwassenen kunnen zich hier in een veilige omgeving écht thuis voelen.


Voor wie?

Eigenz is er voor kinderen, jongeren en (jong)volwassenen met een verstandelijke beperking en niet aangeboren hersenletsel.

www.eigenz.org
T: 0187 - 89 88 88 |
[email protected]