Voorpagina Voorwoord Stichting Zuidwester Rotterdampas Careyn Spijkenisse Heeft u geldzorgen of moeite om rond te komen? Ouwerkerk Notariaat Activiteiten in Nissewaard! Gemeente Nissewaard Sporten in Nissewaard ASVZ Je bent van harte welkom op het CJG Zadkine Centrum Seksueel Geweld - Humanitas Ouwerkerk Notariaat - Zadkine Vluchtelingenwerk - De Boegspriet Kinderkoepel - E-health


Startpunt voor alle vragen over vrije tijd en zelfstandig leven

  • Geld
  • Gezondheid
  • Jeugd en gezin
  • Sport, vrije tijd en ontmoeten
  • Werken en leren
  • Wonen en vervoer

Vertrouw op je eigen kracht

Nissewaard is een prettige gemeente om te wonen, werken, leren en ontspannen. Veel inwoners voelen zich er gelukkig en zitten lekker in hun vel. Natuurlijk zijn er ook mensen voor wie het leven anders loopt dan gehoopt. Door te kijken naar wat iemand kan en gebruik te maken van het zorg- en activiteitenaanbod dat er al is, ontdekken mensen dat ze zelf en met elkaar veel meer kunnen dan ze denken. En daar draait het om: vertrouwen op eigen kracht en dát gebruiken.

Gratis ondersteuning

Thuis in Nissewaard is de eerste stap om zelf oplossingen te vinden. Op www.thuisinnissewaard.nl vind je snel en makkelijk informatie over professionals, vrijwilligersorganisaties, onderwijsorganisaties en actieve inwoners die activiteiten of ondersteuning aanbieden. Het is het startpunt voor het beantwoorden van allerlei vragen over vrije tijd en zelfstandig leven. En kom je er op de website niet uit? Dan kun je bellen naar 0800 1417. Is er nog meer ondersteuning nodig? Dan volgt een persoonlijk gesprek. Allemaal gratis.

Thuis in Nissewaard is een doorontwikkeling van Thuis in de Wijk, dat in 2017 startte. Partners van het eerste uur én initiatiefnemers van Thuis in Nissewaard zijn: