Voorpagina Voorwoord Stichting Zuidwester Rotterdampas Careyn Spijkenisse Heeft u geldzorgen of moeite om rond te komen? Ouwerkerk Notariaat Activiteiten in Nissewaard! Gemeente Nissewaard Sporten in Nissewaard ASVZ Je bent van harte welkom op het CJG Zadkine Centrum Seksueel Geweld - Humanitas Ouwerkerk Notariaat - Zadkine Vluchtelingenwerk - De Boegspriet Kinderkoepel - E-health
ZORG

& ondersteuning In de gemeente Nissewaard

Activiteiten in Nissewaard!

Doe mee en ervaar

Elke week is er veel te doen binnen de gemeente. Voor ouderen, jongeren en alles daar tussenin. Van en kopje koffie, tot creatieve workshops en spelletjes, tot wandelgroepen.

Kopje koffie

In verschillende wijkcentra kunt u wekelijks terecht voor een kopje koffie en fijne gesprekken. Bijvoorbeeld in Wijkcentrum de Hoek (elke donderdag van 10.00 tot 12.00 uur) en Wijkcentrum Waterland (op maandag en woensdag in de ochtend, op dinsdag, donderdag en vrijdag in de middag).

Creatieve workshops

Wilt u schilderen, knutselen, boetseren, pottenbakken, kleding naaien, of wilt u graag werken aan een diamond painting? Ook dat kan binnen de gemeente. In de verschillende wijkcentra en dorpshuizen bent u welkom om mee te doen! In Wijkcentrum ’t Centrum is er bijvoorbeeld elke maandag naailes en elke woensdag een crea-ochtend. In wijkcentrum de Kreek kunt u elke maandag en dinsdag terecht voor tekenen en schilderen.

Spellen spelen

Bridge, klaverjassen, biljart, bingo en zelfs bordspellen. In de verschillende wijkcentra en dorpshuizen kunt u wekelijks terecht voor een potje. In Wijkcentrum Noord is er bijvoorbeeld elke maandag seniorenbingo en elke doordeweekse dag biljarten. In dorpshuis Abbenbroek is er elke woensdagavond bridge.

Actieve activiteiten

Wilt u liever wandelen, bewegen op muziek of gaat u voor (stoel)yoga? Bij wijkgroep de Akkers zijn er wekelijks yogalessen. Daarnaast kunt u bij Wijkcentrum Groenewoud onderdeel worden van de wandelgroep en heeft het Sociaal Cultureel Centrum de Haveling elke maandag bewegen op muziek

Er is voor iedere inwoners wel iets. Benieuwd naar alle wijkcentra en dorpshuizen en het volledige aanbod? Kijk dan op onze website www.nissewaard.nl en zoek op ‘activiteiten’.