Voorpagina Voorwoord Aemosa Woonzorg Incluzio Leiderdorp Samen Zorgverlening Netwerk Dementievriendelijk Leiderdorp Het Gouden Hart Leiden Mijnleiderdorp.nl Stichting iDb Paramedisch Centrum Lagas - De Binnenvest De Binnenvest Aemosa - Saton Optiek Saton Optiek Leiderdorp Gemiva - ActiVite ActiVite


Zelfstandig wonen met of zonder zorg

Zelfstandig wonen in een ruim appartement, in een veilige omgeving met 24-uurs zorg én gevarieerde activiteiten, dat is Het Gouden Hart Leiden. Een luxe sfeervolle zorglocatie met 36 eenkamerstudio’s die zeer geschikt zijn voor mensen met geheugenproblematiek. Verder zijn er 22 tweekamerappartementen voor echtparen en senioren met een lichte zorgvraag. Ouderen kunnen in Het Gouden Hart Leiden naast zelfstandig ook heel ontzorgd wonen. Zowel voor echtparen als alleenstaanden een fijne plek om te wonen.

Nieuw woonconcept

Naast wonen met zorg introduceert Het Gouden Hart Leiden een nieuw woonconcept; wonen zonder zorg. Joke van Beelen, locatiemanager legt uit: “Waar we in ons normale aanbod een totaalpakket aanbieden aan zorg en services, kunt u in het nieuwe concept -wonen zonder zorg- kiezen uit de services waar u gebruik van wilt maken. U huurt uw eigen appartement, maar wilt u bijvoorbeeld niet meer zelf koken dan kunt u ervoor kiezen om mee te eten. Niet meer zelf wassen kies dan voor wasverzorging. Er is van alles mogelijk, we hebben een groot dienstenpakket waaruit u naar behoefte kunt kiezen.”

Open dag

Wilt u zelf de sfeer komen proeven? Kom dan naar onze open dag op zaterdag 30 september! Er is dan volop gelegenheid om de locatie te bekijken, het team te ontmoeten én al uw vragen te stellen. Wij verzoeken u vriendelijk u aan te melden voor deze open dag. U kunt dit doen via www.hetgoudenhart.nl/opendag of telefonisch via 085 808 7299.

Het Gouden Hart Leiden | Bachstraat 712 | 2324 HG Leiden | hetgoudenhart.nl

Particuliere woonzorg is voordeliger dan u denkt

Voor het wonen in Het Gouden Hart Leiden betaalt u woonkosten bestaande uit huur- en servicekosten. Heeft u zorg nodig dan rekent Het Centraal Administratie Kantoor (CAK) een eigen bijdrage voor het gebruik van het zorgbudget. Omdat u zelf woonkosten betaalt, rekent het CAK een lage eigen bijdrage (tussen €184,00 en €966,60 in 2023). Door de lage eigen bijdrage is er een reële kans bij een hoger inkomen en/of vermogen, dat de kosten voor het wonen in Het Gouden Hart Leiden slechts weinig verschil maakt met wonen in een regulier verpleeghuis. Kijk op www.hetgoudenhart.nl voor een vergelijking en enkele rekenvoorbeelden.

Op Zorgkaart Nederland scoren wij met trots gemiddeld een: