Voorpagina Voorwoord Aemosa Woonzorg Incluzio Leiderdorp Samen Zorgverlening Netwerk Dementievriendelijk Leiderdorp Het Gouden Hart Leiden Mijnleiderdorp.nl Stichting iDb Paramedisch Centrum Lagas - De Binnenvest De Binnenvest Aemosa - Saton Optiek Saton Optiek Leiderdorp Gemiva - ActiVite ActiVite

Kom je werken bij
De Binnenvest?


 


Niemand hoeft aan de kant te staan, dat is het motto van De Binnenvest. En dat is niet voor niets, want veel cliënten kennen het gevoel aan de kant te staan maar al te goed. Omdat ze dak- of thuisloos zijn (geweest), het contact met familie, vrienden en kennissen zijn kwijtgeraakt of omdat ze geen zinvolle daginvulling meer hebben.

Onze organisatie bestaat uit ruim 200 professionals, die samen met ervaringsdeskundigen en vrijwilligers jaarlijks ruim 1500 cliënten begeleiden.

Werken bij De Binnenvest?
De Binnenvest staat voor: daadkrachtig, innovatief, duurzaam en toegankelijk. Om onze ambities te verwezenlijken hebben we professionele mensen nodig met creatieve oplossingen, die het einddoel van de cliënt dichterbij brengen.

Ben je bevlogen, integer en heb je een positieve instelling? Dan pas je vast bij ons! Solliciteer direct naar een betekenisvolle baan zoals maatschappelijk werker, persoonlijk begeleider of een ondersteunende functie op ons service bureau.

Vrijwilligers gezocht!
Als vrijwilliger deel je de opvatting dat niemand aan de kant hoeft te staan en ben je voor onze mensen de brug naar de samenleving.

Dat kan op allerlei manieren. Denk aan samen iets leuks doen, het onderhoud van (moes)tuinen, maaltijdbereiding of klussen.

Als vrijwilliger heb je de ruimte om net dat beetje extra aandacht te geven. Daarmee kun je écht verschil maken.