Voorpagina Voorwoord Werkzaak Rivierenland Dementievriendelijk Culemborg ROC Rivor ElkWelzijn Bureau Inspiratie Steuntjes in de rug om rond te komen Stichting Samen Verder Vraag hulp! Bewust Culemborg - Stichting Samen Verder RIBW Nijmegen & Rivierenland - Werkzaak Rivierenland RIBW Nijmegen en Rivierenland Prezzent - Bibliotheek Rivierenland Prezzent Zorgcentra De Betuwe - ROC Rivor

Iedereen doet mee in de samenleving

daar gelooft Werkzaak Rivierenland in!

Wij werken aan een arbeidsmarkt waaraan iedereen deelneemt: dat hoort bij deze tijd. Mensen worden gelukkiger als ze aan het werk zijn. Het zorgt voor zelfvertrouwen, (financiële) zelfstandigheid en sociale contacten.


Hoe we dit doen?

Met werkzoekenden
Door het begeleiden van minder kansrijke werkzoekenden zodat je werk kunt vinden én behouden. Als het nodig is bieden we inkomensondersteuning zoals een bijstandsuitkering of werk in een aangepaste omgeving.

Wij stimuleren mensen om hun talenten te ontdekken, te benutten en te versterken. We luisteren aandachtig en bepalen samen de beste route naar werk.

Met werkgevers
Voor werkgevers zijn onze adviseurs hét aanspreekpunt voor slimme personeelsoplossingen. Als je met ons gaat samenwerken krijg je een vaste adviseur. Deze zet als dat nodig is, één of meerdere specialisten van onze samenwerkingspartners in voor je bedrijf.

Werkzaak werkt voor 8 gemeenten in Rivierenland: Buren, Culemborg, Maasdriel, Neder-Betuwe, Tiel, West Betuwe, West Maas en Waal en Zaltbommel.

Onze waarden

Meedoen
Wij geloven in een samenleving waarin iedereen de kans krijgt om mee te doen.

Verbinden
Wij zijn nieuwsgierig naar de ander. Door mensen écht te zien en te erkennen werken we samen vanuit vertrouwen en bouwen bruggen.

Ontwikkelen
Iedereen kan leren en zich verder ontwikkelen. We geven regie aan de ander waar het kan. We proberen en leren elke dag.

Vragen?
Voor al je vragen of het maken van een afspraak zijn wij telefonisch bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 09.00 uur tot 17.00 uur op telefoonnummer: 088 9375 000.

werkzaakrivierenland.nl