Voorpagina Voorwoord Werkzaak Rivierenland Dementievriendelijk Culemborg ROC Rivor ElkWelzijn Bureau Inspiratie Steuntjes in de rug om rond te komen Stichting Samen Verder Vraag hulp! Bewust Culemborg - Stichting Samen Verder RIBW Nijmegen & Rivierenland - Werkzaak Rivierenland RIBW Nijmegen en Rivierenland Prezzent - Bibliotheek Rivierenland Prezzent Zorgcentra De Betuwe - ROC Rivor

Persoonlijke begeleiding bij reïntegratie bij en na ziekte, loopbaanbegeleiding en outplacement, bedrijfsadvies.

Bureau Inspiratie is sinds 2003 actief op het gebied van duurzame inzet van medewerkers binnen bedrijven en organisaties. Juist in deze tijd spelen er grote vragen waar veel mensen mee kampen. Zo loopt privé en werk steeds meer door elkaar, ben je de hele dag via social media te volgen of word je uitgenodigd de omgeving bij te houden via nieuwssites, apps, facebook, podcasts enzovoorts. De hoeveelheid informatie kan overweldigend zijn, terwijl juist de gewone dingen van het leven al voldoende aandacht vragen om het leven gebalanceerd te kunnen leven. Keuzestress is dan ook een veel voorkomend verschijnsel, hoge eisen stellen, een ‘vol hoofd’ hebben en concentratieproblemen, kunnen leiden tot ziekte en burn-out. We leven in een veeleisende en open maatschappij, waarbij grenzen vervagen en wereldproblemen voortdurend in ons zicht zijn, met de roep daar iets mee te doen. Onze invloedsfeer is echter beperkt.

Bureau Inspiratie helpt om zaken op een rij te zetten, een toekomstbeeld te creëren, een nieuwe (loopbaan-)koers te bepalen en betere keuzes te maken. Hierbij wordt gebruik gemaakt van eigen beproefde methodes en instrumenten en ook actuele inzichten die binnen het vakgebied opgeld doen.

Bureau Inspiratie is een netwerkorganisatie, is in 2003 opgericht door Jenk Stronks. Samen met collega’s helpt hij bedrijven en organisaties bij het realiseren van een vitaal employability beleid. Hieronder valt naast de individuele begeleiding van medewerkers ook het adviseren op het gebied van HR en bedrijfsvoering. Juist ook kleine bedrijven tot 25 medewerkers kampen met de effecten van de huidige stressmaatschappij en hebben vaak nog geen goed opgezette HR afdeling die medewerkers goed kunnen ondersteunen bij ziekte en uitval. Als je verder wilt praten over de mogelijkheden, neem dan contact op.

Bureau Inspiratie
Jenk (J.H.) Stronks
Multatulilaan 12
4103 NM Culemborg
06 – 4831 4608
[email protected]
www.bureau-inspiratie.nl