Voorpagina Voorwoord Neboplus Meedoen met een kleine beurs Samen is leuker dan alleen Norschoten Dangremond Notariskantoor - Elan Barneveld Elan Dangremond Notaris Steunpunt Mantelzorg Welzijn Barneveld Steunpunt vrijwilligerswerk Icare Steunpunt vrijwilligerswerk vervolg Lelie Zorggroep Barneveld Ons Bedrijf - BVD Advocaten BVD Advocaten Fysio de Nieuwe Markt - Neboplus Centrum Evers De Meerwaarde Zorggroep Sirjon - Gezondheidshuis Barneveld Zorggroep ENA - Bibliotheek Barneveld Zorggroep ENA Bibliotheek Barneveld
in de gemeente Barneveld

Samen is leuker dan alleen

Welzijn Barneveld heeft een breed dienstenaanbod en activiteiten voor de inwoners van alle kernen van de gemeente Barneveld. Welzijn Barneveld zorgt voor ontmoeting, verbinding en inspiratie, en heeft ook een signalerende en verwijzende functie.

Senioren (dag)activiteiten

De afdeling senioren van Welzijn Barneveld heeft verschillende vaste locaties en openingstijden in Barneveld en de omliggende dorpskernen.

Klik voor alle seniorenactiviteiten in de regio Barneveld!

Jan: “Mensen die ik via de PlusBus heb leren kennen, zijn zelfs al bij mij op bezoek geweest”

Naast de senioren (dag)activiteiten biedt Welzijn Barneveld ook diverse diensten aan zoals:

  • Automaatje | lokale vervoersservice voor en door inwoners van de gemeente Barneveld

Wie minder mobiel is, geen eigen auto heeft en voor wie het openbaar vervoer of de taxi een probleem is, kan gebruikmaken van een bijzondere vervoersservice: ANWB AutoMaatje. Deze service regelt vervoer vlot en voordelig van deur tot deur.

  • Maaltijd aan Huis

Stichting Maaltijd aan Huis en Welzijn Barneveld verzorgen in samenwerking met MaaltijdThuis gezonde en persoonlijk samengestelde ‘maaltijden aan huis’. Beetje meer jus, extra groenten, zoutarm of een dieet? Het is zo geregeld!

  • PlusBus

De PlusBus organiseert activiteiten voor senioren in groepsverband, onder begeleiding van vrijwilligers van Welzijn Barneveld. Elke week worden er meerdere uitstapjes georganiseerd. Een uitstapje naar een museum, een dagje naar het strand of een rondrit door de natuur, het kan allemaal!

  • Klusdienst

Voor mensen die het lastig vinden om zelf kleine klussen in huis te doen is er de Klusdienst. De coördinator van de Klusdienst maakt samen met de bewoner een redelijke prijsafspraak en de klus wordt geklaard!

  • Computerhulp

Ook voor al uw vragen omtrent uw computer, printer, smartphone of tablet kunt u bij de afdeling senioren van Welzijn Barneveld terecht.

  • Woonbewust

Waarschijnlijk is uw woning de plek waar u zich thuis voelt. Ze biedt u comfort, geborgenheid en veiligheid. Het is de vertrouwde plek waar u wellicht het liefst oud wilt worden. Maar is uw woning ook geschikt voor de toekomst? Misschien denkt u hier nog niet over na omdat u zich nog vitaal voelt. Begrijpelijk, maar toch niet verstandig. Als u het prettig vindt om een deskundige te raadplegen om met u mee te denken kunt u een gratis vrijblijvend bezoek van een WoonBewust adviseur aanvragen.

Deze krant wordt mede mogelijk gemaakt door: