Voorpagina Harderwijk Voorwoord Zorgdat Gezonde levensstijl Eefke Thuishulp Positieve gezondheid in de wijkontmoetingscentra Meerinzicht Cultuur Apotheek - Spinnenwebmodel De Bibliotheek Noordwest Veluwe Interview met Machteld Huber Inclusief Groep Op weg naar Positieve Gezondheid CAI Harderwijk Financieel Trefpunt - Opbouwwerkers Zorgdat Vrijwilligerswerk - Mantelzorg De Lange & Kortland Netwerk Notarissen - Eefke Thuishulp De Lange & Kortland Netwerk Notarissen Harderwijk

Meerinzicht is de samenwerking van de gemeenten Ermelo, Harderwijk en Zeewolde. De 3 gemeenten werken samen in het sociaal domein en op het gebied van bedrijfsvoering.

Dat betekent voor u dat uw hulpvraag op het gebied van zorg, welzijn, werk en inkomen in veel gevallen terecht komt bij Meerinzicht. De organisatie richt zich op het ondersteunen van mensen die hulp nodig hebben in het sociaal domein. Door een gezamelijke aanpak zorgt Meerinzicht ervoor dat de juiste hulp op het juiste moment wordt geboden. Meerinzicht kan u bijvoorbeeld helpen bij het aanvragen van individuele voorzieningen (zoals hulpmiddelen als een traplift) of bij het aanvragen van huishoudelijk hulp.

Heeft u een hulpvraag?
Op www.meerinzicht.nl vindt u meer informatie.

Meerinzicht
Postbus 1201
3840 BE Harderwijk
085 110 8611
[email protected]
www.meerinzicht.nl