Voorpagina Harderwijk Voorwoord Zorgdat Gezonde levensstijl Eefke Thuishulp Positieve gezondheid in de wijkontmoetingscentra Meerinzicht Cultuur Apotheek - Spinnenwebmodel De Bibliotheek Noordwest Veluwe Interview met Machteld Huber Inclusief Groep Op weg naar Positieve Gezondheid CAI Harderwijk Financieel Trefpunt - Opbouwwerkers Zorgdat Vrijwilligerswerk - Mantelzorg De Lange & Kortland Netwerk Notarissen - Eefke Thuishulp De Lange & Kortland Netwerk Notarissen Harderwijk

Uw notaris voor Putten en omstreken. Samen kunnen wij meer voor u betekenen. 

Kent u het levenstestament al?

Wie regelt uw zaken als u niet in de gelegenheid of in staat bent om uw eigen wil te bepalen? Bijvoorbeeld door een geestelijke of lichamelijke ziekte of door andere onverwachte omstandigheden. Voor die gevallen kunt u een persoon die u vertrouwt de bevoegdheid geven uw zaken te regelen. U kunt dit bij ons vastleggen in een levenstestament. Een levenstestament is niet alleen interessant voor oudere mensen. Ook voor jongere mensen en ondernemers is een levenstestament belangrijk.

In uw levenstestament kunt u iemand machtigen om namens u uw financiën te verzorgen. Zowel zakelijk als privé kan dit van groot belang zijn. Wie moet er namens u kunnen handelen als u in het ziekenhuis ligt?

U kunt in het levenstestament aangeven wat er met uw huis, uw inboedel, uw onderneming en overig vermogen moet gebeuren. Door het opmaken van een levenstestament regelt u dat uw vermogen niet onder bewind hoeft te worden gesteld bij wilsonbekwaamheid.
U kunt opnemen dat reguliere giften doorlopen en dat er overeenkomstig uw wensen schenkingen mogen worden gedaan.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met De Lange & Kortland Netwerk Notarissen, [email protected] of
0341-360 204

www.delangekortland.nl

Postweg 2, 3881 EC Putten