Voorpagina Harderwijk Voorwoord Zorgdat Gezonde levensstijl Eefke Thuishulp Positieve gezondheid in de wijkontmoetingscentra Meerinzicht Cultuur Apotheek - Spinnenwebmodel De Bibliotheek Noordwest Veluwe Interview met Machteld Huber Inclusief Groep Op weg naar Positieve Gezondheid CAI Harderwijk Financieel Trefpunt - Opbouwwerkers Zorgdat Vrijwilligerswerk - Mantelzorg De Lange & Kortland Netwerk Notarissen - Eefke Thuishulp De Lange & Kortland Netwerk Notarissen Harderwijk

Kent u het levenstestament al?

Wie regelt uw zaken als u niet in de gelegenheid of in staat bent om uw eigen wil te bepalen? Bijvoorbeeld door een geestelijke of lichamelijke ziekte of door andere onverwachte omstandigheden. Voor die gevallen kunt u een persoon die u vertrouwt de bevoegdheid geven uw zaken te regelen. U kunt dit bij ons vastleggen in een levenstestament.

Een levenstestament is niet alleen interessant voor oudere mensen. Ook voor jongere mensen en ondernemers is een levenstestament belangrijk.

In uw levenstestament kunt u iemand machtigen om namens u uw financiën te verzorgen. Zowel zakelijk als privé kan dit van groot belang zijn. Wie moet er namens u kunnen handelen als u in het ziekenhuis ligt?

U kunt in het levenstestament aangeven wat er met uw inboedel, uw huis moet gebeuren als u blijvend in een verzorgingshuis wordt opgenomen. Wilt u dat de giften die u jaarlijks deed bij uw wilsonbekwaamheid doorlopen?

Meer weten?

Kortom, neem voor meer informatie contact op met De Lange & Kortland Netwerk Notarissen
[email protected] of 0341-360 204

Samen op Weg naar Positieve Gezondheid

Het belang van positieve gezondheid van medewerkers kan niet worden overschat. Het welzijn van werknemers is van groot belang. Gezonde en gelukkige werknemers dragen bij aan een productieve werkomgeving, vermindert het verzuim en bevordert de algehele tevredenheid op de werkplek.

Het stimuleren van gezonde gewoonten en het bieden van ondersteunende middelen dragen bij aan een duurzaam en welvarend bedrijf. Eefke Thuishulp is zo’n organisatie die zich naast de inzet voor het welzijn van haar cliënten, zich ook enorm inzet voor het welzijn van haar eigen medewerkers.

Eefke Thuishulp heeft een prachtig initiatief gelanceerd in de vorm van een E-Bike regeling voor medewerkers. Hierdoor kunnen veel collega’s dagelijks genieten van een ontspannen fietstocht naar cliënten, op een eigen E-bike. Deze simpele maar doeltreffende maatregel draagt niet alleen bij aan de fysieke gezondheid van de medewerkers, maar ook aan de duurzaamheid van de organisatie.

Marjanne, een medewerker van Eefke fietst dagelijks op haar E-bike. “Met veel plezier pak ik in de ochtend mijn nieuwe elektrische fiets en fiets ik naar mijn eerste cliënt. Ik gebruik de fiets ook in mijn privétijd waardoor ik veel vrijheid ervaar. Lekker in beweging en heerlijk op pad. Een hele fijne regeling zo.”

Door initiatieven zoals de E-Bike regeling toont Eefke Thuishulp haar betrokkenheid bij het welzijn van zowel haar medewerkers als de gemeenschap waarin zij actief is. Door samen te streven naar positieve gezondheid, inspireert Eefke Thuishulp anderen om ook actief bij te dragen aan een gezondere en duurzamere toekomst.

meer informatie?

Meer informatie vind je op www.eefke.nl.

Van zorg naar gezondheid | Samen PositieF Gezond

GEMEENTE Harderwijk

Deze krant wordt mede mogelijk gemaakt door: