Voorpagina Voorwoord Werkzaak Rivierenland Dementievriendelijk Culemborg ROC Rivor ElkWelzijn Bureau Inspiratie Steuntjes in de rug om rond te komen Stichting Samen Verder Vraag hulp! Bewust Culemborg - Stichting Samen Verder RIBW Nijmegen & Rivierenland - Werkzaak Rivierenland RIBW Nijmegen en Rivierenland Prezzent - Bibliotheek Rivierenland Prezzent Zorgcentra De Betuwe - ROC Rivor

Zinvolle tijdsbesteding?
Word vrijwilliger bij Stichting Samen Verder, elk dagdeel telt!
Lees de verhalen!Dinsdag t/m vrijdag: 10.00 – 16.00 uur
Zaterdag: 10.00 – 13.00 uur
Maandag en tijdens bouwvakvakantie gesloten.

Elke dag nieuwe aanvoer van gebruikte spullen, altijd schoon, in goede staat én voor een lage prijs te koop. Na het winkelen bijpraten in de gezellige koffiecorner. Met het geld dat Bartje verdient, worden de bussen voor het ouderenvervoer Klaartje betaald. Bartjes kringloopcentrum wordt gerund door vele vrijwilligers, die hun vrije tijd zinvol willen besteden.

Doe ook mee, elk dagdeel telt!
Neem contact op T: 0345 – 517680.

Kantoor

Ook op kantoor werken alleen vrijwilligers.
Zij verzorgen uiteenlopenmde werkzaamheden; bijvoorbeeld de administratie voor de stichting (telefoon, post, inkopen, factureren), verwerken de dagopbrengst van Klaartje en plannen de ritten voor het ouderenvervoer en de ziekenhuisritten.

Verhalen

De vrijwilligers van Samen Verder maken écht verschil in het leven van mensen met een beperking en ouderen. Het verschil tussen aan de kant staan en deelnemen aan het leven. Tegelijkertijd maakt vrijwilligerswerk ook verschil in het leven van de vrijwilligers zelf. Wil je weten hoe dat zit? Lees het verhaal van Henk, Ikram, Loes, Onno en Ria.
www.stichting­samenverder.com/vrijwilliger/

Bestuursleden gezocht

Het bestuur van Stichting Samen Verder behoeft aan-vulling en wil om die reden graag in contact komen met personen (m/v) die (mogelijk) belangstelling heb-ben voor een functie; secretaris, penningmeester, PR intern/extern, contactpersoon voor Bartje of Klaartje.Taken kunnen herverdeeld worden. Informatie kunt u inwinnen bij de voorzitter: de heer
J.C.J. van Zutphen, M: 06-2391 1506.

Klaartje

(Deze dienst) brengt ouderen en mensen met een beperking van deur tot deur in Culemborg en naar ziekenhuizen in de omgeving.
Bel voor een afspraak;

Een zinvolle tijdsbesteding; chauffeur of bijrijder!
Medewerkers kunnen per kwartaal aangeven op welke dag(delen) en hoe vaak (per week/maand) zij beschikbaar zijn.

Klaartje rijdt zeven dagen per week twee dagdelen van 08.00 tot 18.00 uur. Jaarlijks circa 20.000 ritten.

We zoeken voor Klaartje ook medewerkers die verantwoordelijkheid willen dragen in een aansturende rol, projectleiding en dagleiders.
Zinvol werk; vrijwillig, maar niet vrijblijvend!
Vanzelfsprekend worden nieuwe vrijwilligers door de collega’s ingewerkt en begeleid.


Meerlaan 25, 4103 XZ Culemborg
T: 0345-520521 (09.00 - 12.00 uur)
www.stichtingsamenverder.com
[email protected]

Zinvolle tijdsbesteding? Lees de verhalen: stichtingsamenverder.com/­vrijwilliger/