Voorpagina Voorwoord MEE West-Brabant Week tegen Eenzaamheid - Mijn Buurt Inwoners Ondersteuning Roosendaal Geldzorgen? Zoek tijdig hulp - Tabitha krijgt de hulp die ze nodig heeft WijZijn Traverse Groep Mantelzorg Roosendaal Eropaf-Team - Welzijn op Recept Kibeo - Muller Zorg Kibeo Samen in de strijd tegen laaggeletterdheid St. Algemene Hulpdienst Roosendaal - Buurtgezinnen Roosendaal Bijna een eeuw zorg St. Elisabeth Roosendaal

WijZijn altijd dichtbij

Als het in jouw leven even niet meezit, dan is het fijn als er iemand is waarmee je jouw zorgen kunt delen. En de steun vindt die je nodig hebt om weer vooruit te komen. Juist op die momenten zijn we er voor jou. Samen bekijken we wat jij nodig hebt om richting te geven aan je leven of te werken aan jouw herstel. Je kunt langskomen tijdens het spreekuur in jouw buurt of contact opnemen voor een afspraak. Een verwijzing is hiervoor niet nodig.

WijZijn er voor jou

  • als je het even niet meer ziet zitten
  • je je zorgen maakt over iemand
  • je moeite hebt om rond te komen
  • je iets voor een ander wilt betekenen
  • je zelfstandig wilt blijven wonen
  • of gewoon mee wilt doen in de buurt...

WijZijn er voor elkaar

Of je nu buurtbewoner, vrijwilliger, ervaringsdeskundige of professional bent: allemaal dragen we bij aan een samenleving waar we naar elkaar omkijken. Ben je op zoek naar vrijwilligerswerk? Of wil je iets betekenen voor een ander of een bijdrage leveren aan jouw buurt? Laat het ons weten.

Contact

WijZijn Traverse Groep
T: 0164 - 23 70 56
E: [email protected]
www.wijzijntraversegroep.nl