Voorpagina Voorwoord Optisport Vie Hulp bij het huishouden Apetito Kerkrade PlusPunt Medisch Centrum Hulp nodig? Vraag er om! Geldwijzerwinkel Een kansrijke start voor ieder kind Hulp bij gezond en veilig opgroeien Impuls Kerkrade Meander Groep Bibliotheek - Schuldhulpmaatje SHM Parkstad Laaggeletterdheid Kredietbank Limburg


KERKRADE Sportcentrum Vie, is een prachtige accommodatie met een zwembad en een sporthal. Het sportcentrum is rolstoelvriendelijk en van alle faciliteiten voorzien. Het gebouw wordt verwarmd door warmtepompen en is volledig gasloos. Mede daardoor is het erg duurzaam en energiezuinig. Centraal gelegen tussen het zwembad en de sporthal bevindt zich de horeca. Hier kun je heerlijk ontspannen voor, tijdens en na het sporten. Vitaliteit staat voor ons op nummer 1. 

Onze aquagroepslessen

Aqualessen staat voor 'bewegen in het water'. Dit heeft verschillende voordelen: het water zorgt voor weerstand waardoor je je conditie verbetert en je spieren verstevigt. Daar komt nog bij dat de impact op je gewrichten in het water minimaal is en de kans op blessures dus een stuk kleiner dan 'op het droge'.

Aqua’ vitaal (meer bewegen voor ouderen +55j)

Onder begeleiding van een gediplomeerd instructeur beweeg je op een effectieve en veilige manier in het ondiepe water om fit, gezond en mobiel te blijven. Door de opwaartse druk is het minder zwaar om een beweging te maken in het water dan op de kant. Naast het sportieve karakter, is het vooral ook een leuke en gezellige groepsles. Ben je van Kerkrade? Dan geniet je van een gereduceerd tarief!

Aqua’Robic is een intensieve groepstraining waarbij je gebruik maakt van weerstand in het water. Aqua’Robic is uitdagend, legt de nadruk op het effectief uitvoeren van de oefeningen en is ideaal als je wilt werken aan je hele lichaam. Na de training voel je je fitter en energieker.
Aqua'Joggen. Je wisselt loop-, fiets- en langlaufoefeningen af met spierversterkende oefeningen. Door het dragen van een wetbelt om je middel worden de bewegingen rechtop uitgevoerd. Doordat je de bodem niet raakt, treedt er geen schokbelasting op.

Samen genieten en bewegen tijdens Liz & Wes

Tijdens de Liz & Wes Spetterles worden de kleintjes met oefeningen en spelletjes stap voor stap vertrouwd gemaakt met water en zetten ze de eerste stappen in het watervrij worden. Samen met papa, mama, opa of oma spetteren, zingen en drijven in het ondiepe warme water is voor ieder kind een feest. Van baby tot peuter, tot kleuter! Neem contact op voor een gratis proefles.

Zwemles van kwalitatief hoog niveau. Vanaf 4 jaar

Wij geloven erin dat de zwemles het meest e ectief is wanneer kinderen plezier hebben en zich veilig voelen. Als Optisport streven wij naar de leukste en beste zwemles. Onze standaarden zijn hoog als het gaat om de eisen waar kinderen aan moeten voldoen alvorens zij een diploma krijgen. Op die manier leggen wij een basis voor een leven lang zwemveilig plezier in het water. Al onze zweminstructeurs zijn opgeleid en hebben ten minste het diploma ‘Instructeur Zwem ABC’ (minimaal MBO3). Daarnaast worden zij continu bijgeschoold door middel van cursussen en trainingen via onze eigen Optisport Academy.

Zwemles voor volwassenen is leren zwemmen op latere leeftijd

Heb je nooit leren zwemmen, ben je het verleerd of bang om je voort te bewegen in het water? Leer dan op latere leeftijd, onder begeleiding van een gediplomeerd instructeur, zwemveilig te worden. De lessen zijn laagdrempelig en je leert de belangrijkste vaardigheden om je veilig te kunnen bewegen in het water.

Banenzwemmen voor inspanning of ontspanning

Zwemmen voor inspanning of ontspanning. Banenzwemmen is een van de meest complete lichaamstrainingen. Werk in je eigen tempo aan je conditie en fitheid en wanneer het jou uitkomt.

Contact

Zwembad Vie
Vieboulevard 21,
6461 AL Kerkrade
Telefoonnummer
+31 (0)45-6453610
E-mailadres
[email protected]
www.optisport.nl/zwembad-vie-kerkrade