Voorpagina Voorwoord Optisport Vie Hulp bij het huishouden Apetito Kerkrade PlusPunt Medisch Centrum Hulp nodig? Vraag er om! Geldwijzerwinkel Een kansrijke start voor ieder kind Hulp bij gezond en veilig opgroeien Impuls Kerkrade Meander Groep Bibliotheek - Schuldhulpmaatje SHM Parkstad Laaggeletterdheid Kredietbank Limburg


Wegwijs met geld

Welke gevolgen heeft het verlies van werk of arbeidsongeschikt worden? En wat gebeurt er als ik mijn rekeningen niet kan betalen? De GeldWijzerWinkel helpt bij vragen hierover.

Werk

Mocht je je baan verliezen, dan is dat natuurlijk nooit leuk. Wat moet je regelen en hoe kom je aan inkomen? We zijn er natuurlijk niet alleen voor mensen die werkloos worden. Ook met vragen over onder andere pensionering en arbeidsongeschiktheid kan de GeldWijzerWinkel je verder op weg helpen. Ben je ondernemer en heb je vragen? Ook dan ben je welkom bij de GeldWijzerWinkel.

Rondkomen

Het is fijn om inzicht te hebben in je financiële situatie. Ben je het overzicht kwijt, dan kan de GeldWijzerWinkel je weer op weg helpen. Als je je rekeningen niet hebt betaald, kunnen wij je helpen. Bijvoorbeeld als je de huur, het gas, water, licht of de ziektekostenverzekering niet kan betalen. Maar ook voordat er problemen ontstaan, denken we graag met je mee.

Vroeg eropaf

Om schulden te voorkomen melden verhuurders, zorgverzekeraars, energieleveranciers en WML zo vroeg mogelijk betalingsproblemen aan de gemeente. De gemeente zoekt dan contact met de inwoners om hulp aan te bieden. Deze aanpak heet Vroeg Eropaf. Met Vroeg Eropaf wachten we niet tot iemand zichzelf meldt, maar gaan we naar de inwoner toe. 

Waar vind je ons?

GeldWijzerWinkel 

Martin Buberplein 21, Kerkrade 

Tussen de achterkant van het Raadhuis en de achteringang van de bibliotheek. 

T 045-4059219
M [email protected]
W www.geldwijzerwinkel.nl

Openingstijden

Di 09:00u – 15:00u

Wo 09:00u – 15:00u

Do 09:00u – 15:00u

Vr 09:00u – 12:00u


Een afspraak buiten de openingstijden is ook mogelijk. Neem gerust contact met ons op!