Voorpagina Voorwoord DSV Samen één tegen armoede Stichting het Raamwerk Samen één tegen armoede vervolg Aemosa Dicht bij u in de wijk Welzijnskwartier Dicht bij u in de wijk vervolg Stichting Andreas College - Pieter Groen Vakcollege Rijnmond - Limes Praktijkonderwijs DSV - Welzijnskwartier Apetito Aemosa - Vegro Vegro Zorgwinkel Leiderdorp

‘Geen dag is hetzelfde!’

Op het Zeehosterrein in Katwijk wonen circa 120 cliënten met een lichamelijke en/of meervoudige beperking. Het is een mooi gelegen locatie midden in de duinen, vlakbij zee en het dorpscentrum.

Raamwerk biedt hier ondersteuning op het gebied van wonen, behandeling, verzorging en dagbesteding. De zorgvraag van de cliënten is heel divers, wat het werk uitdagend en afwisselend maakt.

Zoek jij een baan in de zorg die geen dag hetzelfde is? En waar je echt het verschil maakt?

Werken bij Raamwerk

Er is ruimte voor je ideeën en je hebt vrijheid in het meedenken wat passende zorg voor de cliënt kan zijn. Je werkt in zelfstandige teams waarin je samen verantwoordelijk bent voor onze cliënten en flexibel kan werken. We bieden jou de kans om jezelf te zijn én jezelf te ontwikkelen.

Wij zijn Raamwerk

Bij Raamwerk werken circa 800 medewerkers. Zij ondersteunen en begeleiden ongeveer 750 cliënten op het gebied van wonen, dagbesteding en (para)medische zorg. Onze doelgroepen zijn volwassenen en kinderen met een verstandelijke en/of lichamelijke beperking in de Duin- en Bollenstreek.

Nieuwsgierig geworden naar werken bij Raamwerk? Bekijk onze vacatures op: