Voorpagina Voorwoord Jongerenwerk Barkema & de Haan Mensenwerk Hogeland Mensenwerk Hogeland Tintengroep Financiële ondersteuning - Onafhankelijke cliëntondersteuning Bibliotheek 's Heeren Loo 's Heeren Loo Bedum De aardbevingscoaches staan voor je klaar! Trainingen voor jeugd en jongeren Hogeland College - Fysio den Ommelanden Hogeland College Fysiotherapie den Ommelanden Ik en Zorg - Mentorschap Noord Gemeente Het Hogeland Jongerenwerk Barkema en de Haan Gamen: wanneer is veel té veel? Wat je moet weten over een burn-out Huitsing & Poort Notariaat en Mediation

Mensenwerk Hogeland zet zich dichtbij in voor het welzijn van inwoners van de gemeente Het Hogeland. Jouw hulpvraag staat centraal bij de ondersteuning die we bieden. We richten ons daarbij op het versterken van je eigen kracht en talenten. Ons doel is dat iedereen zelfstandig kan deelnemen aan het dagelijks leven.

Waarvoor kun je bij ons terecht?
Je kunt bij ons terecht met vragen over bijvoorbeeld (lichamelijke) gezondheid, de leefbaarheid in de buurt, aardbevingsproblematiek, geld, relaties, opvoeding, participatie en mantelzorg. Daarnaast organiseren we activiteiten en ondersteunen we jongeren op allerlei gebieden.

Bij jou in de buurt
Mensenwerk Hogeland heeft twee gebiedsteams: Bedum-Uithuizen en Winsum-Leens. Hierdoor zijn onze medewerkers altijd in de buurt. Je vindt ons bijvoorbeeld op straat, in het dorpshuis of op scholen in jouw dorp.

Heb je een vraag?
Wij zijn op maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 17.00 uur telefonisch bereikbaar op (0595) 745 090. Of stuur ons een e-mail: [email protected].

Mensenwerk Hogeland
Kapelstraat 9, 9781 GK Bedum
Postbus 50, 9460 AB Gieten