Voorpagina Voorwoord Combinatie Jeudgzorg Inloopspreekuren - Sociale Teams Helmond GGZ Oost Brabant Sociale Teams Helmond Combinatie Jeugdzorg Trainingen voor kinderen Spring Kinderopvang Training voor ouders en volwassenen Ik Zorg Contactpunt - ZO Helmond Lefgozer Zo Helmond MEE - Senzer Super Sociaal - Omnia Jeugdzorg Omnia Jeugdzorg SWZ zorg - LEVgroep SWZ Lev Groep Pactum - Nei Skoen Pactum
in de gemeente Helmond

Training voor ouders:

Triple P Positief Opvoeden

Opvoeden kan veel van je vragen, en soms weet je het niet meer. Wat te doen, als je kind niet wil gaan slapen, niet naar school wil, of driftbuien heeft? Kom je er als ouders niet meer uit, en wil je de negatieve spiraal doorbreken?

Meld je dan aan voor de training Positief Opvoeden. De training is bedoeld voor ouders van kinderen in de leeftijdsgroep van 0 tot en met 12 jaar.


Trainingen voor volwassenen:

Met meer vertrouwen je problemen te lijf!

Loop je steeds tegen dezelfde problemen aan? Bijvoorbeeld op het gebied van financi├źn, relaties of contacten met anderen. Het kan lastig zijn om dit in je eentje te doorbreken. In de training Stap naar verandering leer je om met meer zelfvertrouwen met deze situaties om te gaan en je weg te vinden naar oplossingen. De training bestaat uit zes bijeenkomsten van 2 uur en de mogelijkheid van een terugkombijeenkomst.

Uit de schaduw van de ander

Uit de schaduw van de ander is een training voor vrouwen die te maken hebben met psychisch, lichamelijk en/of seksueel geweld in hun relatie of hiermee te maken hebben gehad in een eerdere relatie. Het doel van de training is dat het geweld stopt en ervoor te zorgen dat jij je weer veilig en sterk genoeg voelt om eigen keuzes te maken. De training bestaat uit achttien bijeenkomsten van 3 uur en een terugkomdag.

Dit is ons actuele groepsaanbod. We zijn voornemens om dit jaar ook trainingen te geven voor gescheiden ouders en voor kinderen van gescheiden ouders. Daarnaast staan een training sociale vaardigheden voor kinderen, en rouwverwerking voor kinderen en volwassenen in de planning.

Geïnteresseerd in een van deze trainingen? Houd dan onze website in de gaten.

Meer informatie vind je op www.socialeteamshelmond.nl/voor-inwoners/groepen-en-trainingen.
Wil je je aanmelden voor een training? Mail dan naar [email protected].

Deze krant wordt mede mogelijk gemaakt door: