Voorpagina Veenendaal 2023 Voorwoord Ginkel Vragen over energie besparen? - Leer je huis kennen PlatDus Suntech Energy Veenendaal Suntech Energy Complete woning aangepakt na energieadvies Randewijk Beter Wonen Pniëlkerk gelooft in duurzaamheid Rabobank Stap ook vaker op de fiets! - Hout stoken, gezellig maar ook schadelijk MARC Architectural Consultancy De waarde van bomen in Veenendaal - Wij zijn een Steenbreekgemeente! Boot Ingenieurs Vier vragen over de warmtepomp DEVO Gun een doos een tweede kans Jongeren maken het verschil - Voedselverspilling, da's zonde en niet duurzaam Week van duurzaam Veenendaal

 “Haalt energie uit jouw gevel”

Gevel-zonnepanelen

Bij zonnepanelen denkt men vaak aan panelen op het dak, terwijl aan de gevel ook een enorm oppervlakte zit. met gevel-zonnepanelen worden deze vierkante meters ook benut en tegelijkertijd word het aanzicht van het gebouw gecomplimenteerd aangezien deze panelen in bijna elke denkbare kleur gemaakt kunnen worden.


Vacuümglas

Vacuümglas is een perfect product voor renovatie en voor nieuwe projecten in tegenstelling tot traditioneel glas heeft vacuümglas de hoogste isolatiewaarde. daarnaast is het extreem dun, dus het past altijd in een bestaand kozijn.


Aluminium gevelsystemen

Bovenstaande componenten kunnen geïntegreerd worden in aluminium gevelsystemen waarmee je energie kunt opwekken en besparen met je gevel.


Ben je benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem dan een kijkje op de website www.marc-ac.nl
Ook zijn we telefonisch bereikbaar Tel +31(0)6 42 94 65 23
Of kom dan langs in de showroom Accustraat 27 B2 Veenendaal