Voorpagina Voorwoord Jongerenwerk Barkema & de Haan Mensenwerk Hogeland Mensenwerk Hogeland Tintengroep Financiële ondersteuning - Onafhankelijke cliëntondersteuning Bibliotheek 's Heeren Loo 's Heeren Loo Bedum De aardbevingscoaches staan voor je klaar! Trainingen voor jeugd en jongeren Hogeland College - Fysio den Ommelanden Hogeland College Fysiotherapie den Ommelanden Ik en Zorg - Mentorschap Noord Gemeente Het Hogeland Jongerenwerk Barkema en de Haan Gamen: wanneer is veel té veel? Wat je moet weten over een burn-out Huitsing & Poort Notariaat en Mediation

Sociaal Team

In het dagelijks leven loopt iedereen wel eens tegen problemen aan, dat hoort er nou eenmaal bij. Dat kan gaan over het opvoeden en opgroeien van je kind of over het zo lang mogelijk thuis blijven wonen. Of over meedoen aan de samenleving en het hebben van werk en inkomen. Sommige hulp kun je zelf of samen met familie, vrienden of bekenden regelen.

Mocht dat niet genoeg zijn, dan denken wij graag met je mee vanuit het Sociaal Team. Bel dan naar de gemeente: 088 - 3458888. Na je melding helpt een medewerker van het team je verder. Bijvoorbeeld met praktische informatie of door je in contact te brengen met een vrijwilliger. Of er wordt een afspraak gemaakt voor een gesprek bij jou thuis.

We bespreken dan:

  • welke vragen er zijn en of je die zelf kunt oplossen
  • of er mensen in jouw omgeving zijn die kunnen helpen
  • of we vanuit de gemeente ondersteuning kunnen bieden

Bel of mail dan naar de gemeente: 088 – 3458888 / [email protected]

www.hethogeland.nl