Voorpagina Voorwoord Het Wetshuys Advocatenkantoor Taalhuis - Meedoen Platform - Vitaal Ouder Worden Apetito Wacht niet tot het te laat is STEVIG Venray Beweegt Gemeente Venray & Venray Beweegt Financiële regelingen - Hulp bij geldzorgen Alpha Bewind ZwartOpWit Notariaat - Rondom Podotherapeuten ZwartOpWit Notariaat Rondom Lopen Groep Synthese: Buurtbemiddeling, Relaties en Echtscheidingen Synthese Venray De Zorggroep - De Rooyse Wissel De Zorggroep De Rooyse Wissel Wonen Limburg - Match voor vrijwilligers Wonen Limburg Ondernemen met mensen NLW Groep


Alpha Bewind
Postbus 196
5800 AD Venray
0478 56 98 70
[email protected]www.alphabewind.nl

Een stabiele basis nodig?
Alpha Bewind staat voor jou klaar!

Soms kan het lastig zijn om zelf dingen te regelen. Als dat niet (goed) lukt, laat je dan helpen. Of je nu hulp nodig hebt voor jouw financiën, zorg, behandeling of begeleiding, Alpha Bewind is er voor jou.

Jij, een familielid of begeleider kan onze hulp inroepen. Voor het beheren van je financiën, voor het regelen van zorg en wonen of voor het beschermen van jou en te zorgen voor jouw welzijn.

Zo zorgen wij er samen voor dat jij jouw leven weer op de rit krijgt en er een stabiele basis ontstaat.

Alpha Bewind:

  • werkt met een team van ervaren professionals en heeft kennis van en ervaring op verschillende gebieden. Hierdoor kunnen we jou de beste ondersteuning bieden.
  • is gespecialiseerd in bewindvoering, mentorschap en curatele voor mensen die vastlopen in hun geld- of zorgzaken. Maar wees niet bang, wij doen zoveel mogelijk in overleg met jou.
  • heeft ervaring met mensen met dementie, autisme, psychische problemen en een (licht) verstandelijke beperking.

Bekijk www.alphabewind.nl voor meer informatie of maak meteen een afspraak.